«Ελπίζουμε στη νίκη»

Ο Εργοτέλης δικαιούνταν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών σύμφωνα με τον Χρήστο Μπάτζιο.

[googlead][/googlead]

Στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Εργοτέλη, Χρήστος Μπάτζιος και μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση στο Παγκρήτιο με τον Άρη. Δήλωσε και αυτός τυχερός που είναι μέλος των «κιτρινόμαυρων» και χαρούμενος που έχει προπονητή τον Τάκη Γκώνια, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Αναλυτικά:

Για την παρουσία του στον Εργοτέλη:

«Είμαι από πέρυσι εδώ. Ανεβάσαμε την ομάδα στη Football League, με τον Σούλη Παπαδόπουλο που έχει περάσει από τον Άρη. Πλέον έχουμε νέο προπονητή, νέα διοίκηση και κάνουμε μια νέα προσπάθεια».

Για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς:

«Ευτυχώς είμαστε τυχεροί που ήρθε ο κύριος Μαγκέτ Σαμί σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Παρά την άνοδο φαινόταν ότι οικονομικά η ομάδα δεν μπορούσε να αγωνιστεί στη Football League. Προς το παρόν είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, επειδή μας προσφέρει ό,τι χρειάζεται να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να αγωνιστεί.

Γενικά στη Football League υπάρχουν πολλά γήπεδα χωράφια, αλλά εμείς έχουμε εγκαταστάσεις και το Παγκρήτιο. Είναι μεγάλος αγωνιστικός χώρος με καλό χόρτο, οπότε μπορούν να παιχτούν ποιοτικά παιχνίδια».

Για το φετινό ξεκίνημα του Εργοτέλη:

«Είμαστε προβληματισμένοι από την συγκομιδή των βαθμών. Βέβαια, αν παρακολούθησε κάποιος τους αγώνες, θα καταλάβει ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Ελπίζουμε στην νίκη στο επόμενο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως ο Άρης».

Για την Παναχαϊκη:

«Είναι μια ομάδα που βγάζει υγεία. Δεν υπάρχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα και έχει τις υποδομές της. Δεν έχει μεγάλα ονόματα αλλά έχει νεαρά παιδιά. Θέλει να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο, όπως και εμείς, που λείπει από αυτή την κατηγορία».

Για την αντιμετώπιση του αγώνα με τον Άρη:

«Έχουμε ένα σχέδιο στο παιχνίδι μας. Δεν πρόκειται να βάλουμε πούλμαν πίσω στην εστία μας επειδή παίζουμε με τον Άρη. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Τάκη Γκώνια για προπονητή και μαθαίνουμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις βγάινει στο γήπεδο, και σε λίγο θα βγει σε μεγαλύτερη ένταση.

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να παίξουν με την μπάλα στρωτή από την άμυνα. Όποιος τα κάνει αυτά καλύτερα, θα έχει περισσότερες πιθανότητες. Ο Άρης έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία αλλά όχι μόνο, αφού έχει και επιθετική πολυφωνία. Έχω παρακολουθήσει λίγο με την Καλλιθέα και στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα».

Για το γεγονός ότι μαζεύτηκαν αργά ως ομάδα:

«Προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ήρθαν τα παιδιά στην ομάδα. Η αναβολή του πρωταθλήματος μας βοήθησε, και όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά για εμάς όσο παιρνάει ο καιρός».

Για τον φετινό Άρη:

«Πιστεύω πως ο Άρης έμαθε από τα λάθη του, παρουσιάζεται πιο σοβαρός στο πρωτάθλημα, ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και διεκδικεί τη νίκη για την ιστορία του και για να επιστρέψει εκεί που πρέπει, δηλαδή εκεί που ανήκει».

Για τις ομάδες της κατηγορίας:

«Στο Ηράκλειο κατά 99% είναι οπαδοί του ΟΦΗ. Η ομάδα έχει πείσει τους οπαδούς της με τις εμφανίσεις που κάνει εκτός από την πρώτη αγωνιστική. Θεωρώ ότι κατά γενική ομολογία, Άρης και ΟΦΗ είναι οι ομάδες με τις περισσότερες πιθανότητες βάσει ρόστερ να κερδίσουν την άνοδο. Τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας έχουν χτίσει καλές ομάδες, αλλά δε φτάνει αυτό. Πρέπει να το δείξουν μέσα στο γήπεδο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep