"Μας γέμισε με την εμφάνισή της"

Τα θετικά σχόλια των "alternatives" παρά την ήττα του Εργοτέλη από την Παναχαϊκή και η εμπιστοσύνη στον Τάκη Γκώνια.

[googlead][/googlead]

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Τάκη Γκώνια έδωσαν για άλλη μία φορά οι οργανωμένοι φίλοι του Εργοτέλη "alternatives", ενώ σχολιάζοντας την εμφάνιση της ομάδας τους στην εκτός έδρας ήττα 2-1 από Παναχαϊκή παραδέχτηκαν πως "μας γέμισε".

Αναλυτικά η ανάρτησή τους στο Facebook:

"ΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΜΕ ΜΑΤΙΑ... ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ

Δεν θα μιλήσουμε για το τί θα μπορούσε να γίνει αν έμπαινε το τάδε ή το δείνα γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και σε βάθος χρόνου η κάθε ομάδα παίρνει περίπου ότι της αξίζει.

Θα μιλήσουμε για το όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα που είχαν όσοι φίλαθλοι του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, αλλά και γενικότερα, κάθισαν να δουν τηλεοπτικά το παιχνίδι ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας, παίζοντας όμορφο και ορθολογικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Πάτρας, χάνοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες, μας "γέμισε" με την εμφάνισή της.

Επιβεβαιώνεται αυτό που έχουμε πεί: βλέπουμε μια καλοφτιαγμένη ομάδα, που ξέρει τι θέλει, πράγμα σπάνιο στα ελληνικά γήπεδα. Φυσικά υπάρχουν αδυναμίες, έχουμε όλοι τις υποκειμενικές μας απόψεις, όμως ταυτόχρονα εμπιστευόμαστε το προπονητικό τιμ.

Δεν είμαστε της άποψης "να παίζουμε μόνο για τη χαρά του ποδοσφαίρου". Θελουμε νίκες, θέλουμε βαθμούς, θέλουμε αποτέλεσματα. Αλλά δεν κρίνουμε πάντα με βάση αυτά.

Συνεχίζουμε, την επόμενη Κυριακή, στις 3 μ.μ. με αντίπαλο τον Άρη. Επιστρέφουμε ξανά στα παιχνίδια με αντιπάλους τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα παιχνίδι-πρόκληση για όλους μας! Τον κόσμο, τους παίκτες, τους προπονητές!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!"

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 09:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep