Μεταγραφικός... οργασμός

Ο Αντώνης Μπουρσέλης Ο Αντώνης Μπουρσέλης

Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Πάτας και Σταμόπουλος παίρνουν σειρά στον Εργοτέλη που περιμένει σήμερα και αφίξεις από Βέλγιο.

Ο Εργοτέλης έχασε χρόνο με την αλλαγή σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τώρα τρέχει (με.. σπριντ) για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εν όψει λοιπόν της αυριανής αναχώρησης για Καρπενήσι επικρατεί μεταγραφικός... οργασμός.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται αφίξεις ποδοσφαιριστών από το Βέλγιο, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές -όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πατρίς"- με τους Αντώνη Μπουρσέλη (ο 23χρονος μέσος αναμένεται να επιστρέψει μετά το πέρασμά του από τον ΟΦΗ), Γιάννη Μπουτσάκη (23χρονος μέσος από Ατσαλένιο), Νίκο Πάτα (είχε γράψει σχετικά και το Flnews για τον 20χρονο αμυντικό που συνεργάστηκε με τον Τάκη Γκώνια στην Καλλιθέα) και Τζέιμς Σταμόπουλο (26χρονος αριστερός μπακ χαφ επίσης γνώριμος του κόουτς). Παράλληλα, βρίσκονται στο κάδρο και οι Θοδωρής Μοσχονάς (στο ενδιαφέρον για τον 27χρονο πρώην τερματοφύλακα του Λεβαδειακού είχε αναφερθεί το flnews) και Μανώλης Ροβίθης (25χρονος Ηρακλειώτης μεσοεπιθετικός με θητεία σε Βύζαντα, ΟΦΗ, Λάρισα, Σπάρτη).

Την ίδια ώρα, ο Εργοτέλης επανδρώνει και το τεχνικό τιμ με την προσθήκη του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση που έχει θητεύσει πρόσφατα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Πανθρακικό).

"Παρεξηγημένος ο Γκώνιας"

Εν τω μεταξύ, σε συνάντηση γνωριμίας που είχε με τους δημοσιογράφους ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης αναφέρθηκε στην επιλογή του Τάκη Γκώνια για τον πάγκο σημειώνοντας πως "βλέπει τον Εργοτέλη σαν μία πρόκληση για την καριέρα του μέσα από την οποία θα μπορέσει και ο ίδιος να αναδειχθεί αποκαθιστώντας ίσως την μέχρι σήμερα παρεξηγημένη προπονητική του διαδρομή". Για τον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη Μαγκέντ Σάμι επανέλαβε πως "θέλει να δημιουργήσει μία υγιή ομάδα με δυνατές βάσεις που θα μπορέσει να ανέβει στη Super League. Δεν έχει λεφτά για χάσιμο. Εψαχνε επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα".

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 01:09

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 11:32 Comment Link

    Μπροστα ο γκωνιας προπονητικα αλλα το ποτε θα πεσετε γ εθνικη δεν θα το καταλαβετε!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep