Εκλογές ή αποσύρεται ο Βρέντζος

Συμπαίκτης του Βρέντζου στον Εργοτέλη ο Γρυσμπολάκης, δεν συμμετέχει σε νέα διοίκηση η οικογένεια Τζώρτζογλου

Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Βρέντζος στη συγκέντρωση των φίλων του Εργοτέλη την Κυριακή (3/4) στο Μαρτινέγκο. Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας ανέλυσε την πρότασή του για την επόμενη μέρα των «κιτρινόμαυρων» στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο. Θέλοντας να υπογραμμίσει τη σοβαρότητα του πλάνου του, αλλά και την φερεγγυότητα της πρότασης, αποκάλυψε ότι ένας εκ των τεσσάρων επιχειρηματιών που τον πλαισιώνουν και θα ενισχύσουν οικονομικά τον Εργοτέλη είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Γρυσμπολάκης, που ήταν αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΚ το 2012.

Παράλληλα, ο Γιώργος Βρέντζος επανέλαβε το αίτημά του για άμεση προσφυγή στις κάλπες στον Ερασιτέχνη, μέσω της Γενικής Συνέλευσης στις 24 Απριλίου. Μάλιστα, αυτό θα επισημάνει και το βράδυ της Δευτέρας (4/4) στο ΔΣ του Ερασιτέχνη, κι αν δεν γίνει δεκτό, τότε θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια Τζώρτζογλου έκανε γνωστό ότι δεν θα μετέχει σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα προκύψει στην ομάδα, αν και εξέφρασε τη στήριξή της στην προσπάθεια του Βρέντζου.

Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται: ««Είναι στιγμές που πάνω από όλα πρέπει να βάζεις το μέλλον και το συμφέρον του συλλόγου που υπηρετείς, πέρα από κάθε λογής προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική αντιπαράθεση.

Στιγμές που πρέπει να παραμερίζεις τα πάντα προς το κοινό όφελος.

Σήμερα με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι αυτό στον Εργοτέλη δε συμβαίνει. Η στήριξη μας στο όνομα του Γιώργου Βρέντζου (μοναδική λύση που έχει εμφανιστεί για το αύριο του Εργοτέλη) και η πιθανή ενασχόληση μας γύρο από τα κοινά της ομάδας, αντιμετωπίζεται με δυσαρέσκεια και καχυποψία από κάποια ιστορικά και ενεργά στελέχη του συλλόγου, αποκορύφωμα και απόδειξη όλων αυτών η σημερινή τους σιγή - απουσία στη συγκέντρωση, κάλεσμα του κύριου Βρέντζου..

Η οικογένεια Τζώρτζογλου από την πρώτη μέρα δήλωσε ότι η μόνη λύση για το αύριο του Εργοτέλη είναι η συσπείρωση, μια συσπείρωση που δείχνει πως το όνομα μας την εμποδίζει.

Έτσι λοιπόν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει ο σύλλογος, δηλώνουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ απόντες, από κάθε ενέργεια και νέο διοικητικό σχήμα στον ερασιτέχνη Εργοτέλη, θέλοντας να διώξουμε και τα τελευταία μαύρα σύννεφα που μπορεί να φέρνει σε κάποιους το όνομα μας. Ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε με το ίδιο τρόπο που κάναμε πάντα κάθε υγιείς προσπάθεια που θα ξανά συσπειρώσει την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Δυστυχώς είναι από εκείνες τις στιγμές που η απουσία σου, μπορεί να προσφέρει περισσότερα από την παρουσία σου.

Οικογένεια Τζώρτζογλου».

 

Last modified onΔευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 11:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep