«Δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι»

Μέτρια χαρακτήρισε την εμφάνιση του Εργοτέλη μετά την ήττα με 3-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Σταύρος Λαμπράκης

Προβληματισμένος από την εμφάνιση και τα λάθη των παικτών του εμφανίστηκε ο Σταύρος Λαμπράκης ύστερα από την ήττα του Εργοτέλη με 3-0 από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε για μέτρια εμφάνιση, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του δεν άξιζε να πάρει κάτι από το εν λόγω παιχνίδι.

«Είχαμε σήμερα γενικά μέτρια εμφάνιση. Θεωρώ ότι ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά από μας το παιχνίδι στα πρώτα 10-15 λεπτά. Μετά ισορροπήσαμε. Θεωρώ ότι από το 15’ ως το 45’ ήμασταν καλοί κι επιθετικοί αλλά ένα λάθος στο 44’ μας έφερε πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να πάμε στα αποδυτήρια χάνοντας 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε. Προσπαθήσαμε και ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία με τον Μάνο και λίγο μετά έγινε το 2-0 κι όπως καταλαβαίνετε ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσει το αποτέλεσμα για μας. Έχουμε μια νεανική ομάδα η οποία κάποιες φορές με τον ενθουσιασμό της κάνει κάποια λάθη παρορμητικά αλλά εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το ματς. Να το ξεχάσουμε. Δεν πήραμε τίποτα γιατί δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα. Να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε σήμερα, να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Να ευχηθώ στον Απόλλωνα καλή συνέχεια. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και στον κ. Τεννέ και εμείς να μάθουμε από τα λάθη μας» επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας απάντησε: «Εμείς έχουμε μια ομάδα που την πιστεύουμε πολύ, με ταλέντο. Θέλουμε να την βελτιώσουμε, να την εξελίξουμε. Να γίνουν καλύτεροι οι παίκτες μας ατομικά και σαν αποτέλεσμα να έχει βελτίωση η ομάδα ως σύνολο. Στόχος μας είναι κάθε Κυριακή να παίζουμε για τη νίκη με καθαρό κι επιθετικό ποδόσφαιρο όσο το δυνατό μπορούμε και να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep