Θέμα με Καλέ στον Εργοτέλη

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην προετοιμασία των Κρητικών – Έμφαση στην τακτική την Παρασκευή (4/9) – Άκυρο το φιλικό με ΑΟΧ

Μπορεί η προετοιμασία του Εργοτέλη να συμπληρώνει αισίως 31 ημέρες αλλά ο Καλέ είναι… άφαντος. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος αν και είχε ενημερώσει τους ιθύνοντες της ομάδας πως θα επιστρέψει κανονικά για την προετοιμασία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «athleticradio.gr», εντούτοις δεν έχει δώσει ακόμη… σημεία ζωής. Οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται ο Γιάσμινκο Βέλιτς να καταστρώσει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν χωρίς τον Λατινοαμερικάνο χαφ.

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (4/9) συνεχίστηκε η δουλειά στην ομάδα του Ηρακλείου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση σε ζευγάρια με μπάλα, ασκήσεις ταχυδύναμης σε συνδυασμό με τελειώματα φάσεων, δίτερμα τακτικής με βάση την αμυντική συνοχή και τελειώματα φάσεων, ενώ το επόμενο «ραντεβού» Βέλιτς, παικτών ορίστηκε για το πρωί του Σαββάτου (5/9) στις 8.30.

Τέλος, όπως έκανε γνωστό νωρίτερα και ο ΑΟΧ, ανακοίνωσε και ο Εργοτέλης με τη σειρά του την ματαίωση του φιλικού των δυο ομάδων στο Μάλεμε καθότι θα τεθούν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep