Συλλυπητήρια και από Εργοτέλη

Οι Κρητικοί εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον χαμό του Μαρκούση – Έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (3/9)

Η απώλεια του νεαρού πορτιέρο της Βέροιας δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη ούτε την «οικογένεια» του Εργοτέλη που φρόντισε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του. «Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει την βαθειά της θλίψη για τον αδόκητο και άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, Αστέριου Μαρκούση και συλλυπείται θερμά τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη (3/9) συνέχισαν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Βέλιτς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε passing game και παιχνίδια διατήρησης και κατοχής της μπάλας με βάση τη μετάβαση. Στο τέλος, οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε δύο ομάδες για δίτερμα τακτικής με το ένα γκρουπ να στοχεύει στην οργανωμένη επίθεση και το άλλο στην αντεπίθεση. Όσο για την απογευματινή προπόνηση έχει οριστεί για τις 18.30.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep