Επαγγελματίας ο Κούρτι

Ο Ζάνι Κούρτι επέστρεψε ως επαγγελματίας στον Εργοτέλη.

Έναν παλιό γνώριμο που δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα από τον Γιάσμινκο Βέλιτς ενέταξε στο δυναμικό του ο Εργοτέλης. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ηρακλείου έκανε γνωστό ότι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, Ζάνι Κούρτι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο νεοαποκτηθείς αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ηρόδοτου. Πέρυσι είχε 23 συμμετοχές και 7 γκολ στη Γ' Εθνική και τη σεζόν 2013-14 είχε απολογισμό 25 ματς και 7 τέρματα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ζάνι Κούρτι. Ο 22χρονος (06/12/93) μέσος θα αγωνίζεται για την ομάδα μας τα επόμενα τρία χρόνια.

Ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Ζάνι Κούρτι, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει ο Εργοτέλης να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου στο γήπεδο. Όλοι μαζί, σαν οικογένεια θα πραγματοποιήσουμε τον στόχο της ομάδας να επιστρέψει στη Super League, που ανήκει. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Last modified onΔευτέρα, 31 Αύγουστος 2015 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep