«Μπήκε» ο Γρομητσάρης

Την πρώτη του προπόνηση με τον Εργοτέλη έκανε το πρωί του Σαββάτου (22/8) το νέο απόκτημα των Κρητικών – Οριστικοποίησε τρία ακόμη φιλικά η ομάδα του Ηρακλείου

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Χρήστος Γρομητσάρης έκανε το Σάββατο (22/8) την πρώτη του προπόνηση με τον Εργοτέλη. Ο νεοαποκτηθείς άσος τέθηκε λοιπόν ήδη στη διάθεση του Γιάσμινκο Βέλιτς, με το πρόγραμμα των Κρητικών να περιλαμβάνει ασκήσεις συναρμογής και δύναμης και τέλος ασκήσεις με τακτική θέσεων σε συνδυασμό με τελειώματα φάσεων. Το επόμενο «ραντεβού» στο γήπεδο έχει οριστεί για το απόγευμα στις 19.00.

Επίσης, η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά με τα επόμενα φιλικά του Εργοτέλη που θα αντιμετωπίσει Χανιά, Ηρόδοτο και Επισκοπή. Αναλυτικά αναφέρεται: «Την Κυριακή 23/08/15 στις 18:30, ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Χανιά σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά φιλικό αγώνα της ομάδας μας, ενώ θα ακολουθήσουν παιχνίδια με τον Ηρόδοτο την Τετάρτη 26/08/15 και την Επισκοπή την Κυριακή 30/08/15».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep