Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αφιερωμένο στον Παπουτσάκη»

Ο Σταύρος Λαμπράκης αφιέρωσε την άνοδο του Εργοτέλη στον Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος ήταν πατέρας όλων στα αποδυτήρια του Εργοτέλη.

«Θέλω να αφιερώσω αυτή την άνοδο στον κυρ Απόστολο, γιατί ήταν ο πατέρας μας στα αποδυτήρια και πιστεύω ότι θα μας βλέπει από κει ψηλά και θα γελάει. Δεν θέλω να σας κουράσω. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, σε όσους μας πίστεψαν, στη διοίκηση που έβαλε το λιθαράκι και σε όλο το Ηράκλειο και στην Κρήτη που μας γέμισε με ενέργεια»

Η επιστροφή του Εργοτέλη στην Super League πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ανθρώπους του Εργοτέλη και παράλληλα υπήρχε και η συγκίνηση για ένα στόχο που έπρεπε να κατακτηθεί και για την μνήμη του μεγαλομετόχου της ομάδας.

«Είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για την ομάδα μας, τον Εργοτέλη μας, γυρίσαμε εκεί που ανήκουμε, στην Α’ Εθνική. Πολλά μου έρχονται στο μυαλό, μου έρχεται η χρονιά σε φλας μπακ, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα μεγαλύτερα εύσημα ανήκουν στους παίκτες μας, που έδωσαν την καρδιά τους, την ψυχή τους, για να καταφέρουμε σήμερα να επιστρέψουμε στην Α’ Εθνική. Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά, γιατί εκτός από καλοί παίκτες, είναι καλά παιδιά και ξεχωριστές προσωπικότητες. Είχαμε καλό κλίμα όλη τη χρονιά που μας οδήγησε εδώ, κόντρα στα προγνωστικά.

Θέλω να αφιερώσω αυτή την άνοδο στον κυρ Απόστολο, γιατί ήταν ο πατέρας μας στα αποδυτήρια και πιστεύω ότι θα μας βλέπει από κει ψηλά και θα γελάει. Δεν θέλω να σας κουράσω. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, σε όσους μας πίστεψαν, στη διοίκηση που έβαλε το λιθαράκι και σε όλο το Ηράκλειο και στην Κρήτη που μας γέμισε με ενέργεια για αυτό το παιχνίδι που ήρθαμε να παίξουμε. Να συγχαρώ τον Απόλλωνα και την Καλλονή και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στις ομάδες που θα συνεχίσουν στα πλέι οφ. Ευχαριστούμε και για τη φιλοξενία και για το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της Νίκης πανηγύρισαν μαζί μας».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΚυριακή, 26 Μάιος 2013 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep