Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λείπει μόνο ο αρχηγός

Μοναδική απουσία του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο στόχος για την ομάδα του Ηρακλείου είναι ένας. Τέσσερις νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές για να τερματίσουν οι «κιτρινόμαυροι» στην πρώτη τριάδα. Η ήττα από τον Παναιτωλικό πείσμωσε άπαντες στον Εργοτέλη και πλέον ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να διατηρηθούν σε τροχιά απευθείας ανόδου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/05) και μοναδικός απών για το τεχνικό δίδυμο των Σταύρου Λαμπράκη - Βασίλη Πλεσίτη είναι ο τιμωρημένος, Ντιέγκο Ρομάνο. Εξάλλου, στην αποστολή επιστρέφει ο Καλίλ Λαμπίν, όπως και οι Χαντί, Ουέλινγκτον, Πλουσής, οι οποίοι απουσίαζαν από το ματς στο Αγρίνιο.

Η αποστολή: Αθανασίου, Καβουσάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Σαρρής, Γκαντιάγκα, Γεωργίου, Χαλκιαδάκης, Ουέλινγκτον, Χρυσοφάκης, Ρέντζας, Ζάχορα, Πλουσής, Χαντί, Βερπακόφσκις, Λαμπίν.

Σε ό,τι αφορά στην προσέλευση των φιλάθλων, η ΠΑΕ ενημέρωσε: «Λόγω εργασιών που γίνονται περιμετρικά της κύριας εισόδου του Παγκρητίου Σταδίου η είσοδος των φιλάθλων στο παιχνίδι της Τετάρτης (15/05, 16.00) με τον Εθνικό Γαζώρου θα γίνεται από το Λίντο».

 

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 23:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep