Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λείπει το καθαρό μυαλό»

Ο Σίνισα Γκόγκιτς στάθηκε στο γεγονός ότι όλοι οι αντίπαλοι του Εργοτέλη προέρχονται από ρεπό.

Μετά το 0-0 με την ΑΕΛ ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου δήλωσε: «Χάσαμε ακόμη ένα παίχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Όταν κάνεις δεκατρείς τελικές και δεν βάζεις γκολ, δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε. Η δουλειά μου είναι να φτάσουμε μέχρι την περιοχή. Μετά είναι ηρεμία, ποιότητα και ικανότητα. Είναι και θέμα πίεσης και δεν έχουμε καθαρό μυαλό να κάνουμε σωστές επιλογές.

Στο πρώτο μέρος πιέσαμε περισσότερο, αλλά χωρίς καθαρό μυαλό. Με τον αέρα υπέρ μας κάναμε λάθος μεταβιβάσεις και με μακρινές μπαλιές καταλήγαμε σε λανθασμένες πάσες. Η Λάρισα έπαιξε όπως παίζει εκτός έδρας. Δηλαδή με κάθετες μπαλιές και κάποιους ποιοτικούς παίκτες – Τσίγκας και οι Αργεντινοί αν και τους έλειπαν κάποιοι- προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί δεν παίρναμε τη δεύτερη μπαλιά, μέναμε πίσω από τη μπάλα κι οι αντίπαλοι έφταναν εύκολα ως την περιοχή μας.

Η Λάρισα δεν είχε κλασικές ευκαιρίες. Είχαμε εμείς, αλλά δε μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Και σήμερα η Λάρισα προερχόταν από ρεπό. Είμαστε έτοιμοι από φυσική κατάσταση, αλλά χρειάζεται καθαρό μυαλό. Να είναι σωστή η σέντρα κτλ. Ο Ρομάνο έχασε δυο ευκαιρίες από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Τώρα φαίνεται αυτό το πράγμα, ότι η αντίπαλός μας προέρχεται από ρεπό. Βλέπουμε τον εαυτό μας και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ο τερματοφύλακας, Γρηγόρης Αθανασίου δήλωσε: «Θεωρώ ότι ήμασταν ανώτεροι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες που δε μπορούσαμε να βρούμε δίχτυα. Αυτό που χάσαμε σήμερα να το κερδίσουμε την Τετάρτη και στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξοι. Θέλουμε αυτόν τον κόσμο μαζί μας και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Πηγή: www.cretesports.gr

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2013 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep