Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στον Ολυμπιακό ο Τζανακάκης»

Ειδήσεις προέκυψαν από τη συνέντευξη Τύπου του Σίνισα Γκόγκιτς την Πέμπτη (4/4).

Ο προπονητής του Εργοτέλη αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ που έρχεται, έκρουσε το καμπανάκι στον Βερπακόφσκις, αποκάλυψε ότι ο Τζανακάκης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο.

Για τον Βερπακόφσκις: «Περιμένω περισσότερα απο τον Βερπακόφσκις. Αυτά που περίμενα απο αυτόν, δεν τα έχω δεί ακόμη. Ερχεται απο προετοιμασία, είναι λογικό να ψάχνει τα πατήματα του, αλλά έχουμε πρόβλημα στο γκόλ. Εύχομαι να βρούμε το εύκολο γκόλ, που τόσο μας λείπει. Κάνουμε τόσες ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε. Αν είχαμε το γκόλ, θα είχαμε τελειώσει το πρωτάθλημα, με τις ευκαιρίες που κάνουμε».

Για τον Ζαχόρα: «Έχει επηρεαστεί ψυχολογικά. Μέχρι να σπάσει η γκίνια έτσι πάει. Αν βρεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα δίχτυα, θα ανέβει. Περίμενα όμως και απο τον Βερπακόφσσκις να μας δώσει λύσεις σε αυτό.Τρελαίνομαι με το σκοράρισμα. Εχουμε επιθετικούς, αλλά δεν βάζουμε γκόλ».

Για τις πολλές απουσίες: «Ο Γκαντιάγκα έχει πάθει τρείς φορές θλάση στη γάμπα. Δεν είναι ελεύθερος και σίγουρος για τον ευατό του. Είναι έτοιμος για Λάρισα. Εχει μεγάλη εμπειρία. Μας βοηθάει η πρώτη πάσα του. Αν τον είχαμε σε περισσότερα παιχνίδια, θα είχαμε περισσότερους βαθμούς. Είναι άνθρωπος που βοηθάει πολύ την ομάδα. Μιλάει στα παιδιά και μακάρι να είναι υγιής».

Για την ήττα από τον Φωκικό: «Με τον Φωκικό κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση. Δεν βοήθησε καθόλου και το γήπεδο. Αλλά δεν πήγαμε όπως έπρεπε να πάμε. Βάλαμε ένα τυχερό γκόλ. Δεν κάναμε ευκαιρίες, παρ' ότι σε όλα τα παιχνίδια κάνουμε ευκαιρίες. Με πείραξε ο τρόπος που φάγαμε τα δυο γκόλ. Δείξαμε αγωνιστική απειθαρχία. Ποτέ δεν το είχαμε αυτό μέχρι. Δεν είχαμε καλή επικοινωνία. Ο Φωκικός έπαιξε με δυο επιθετικούς, ενώ ανέβαιναν και τα μπάκ. Τα στόπερ μας έμεναν, με δυο παίκτες περισσότερους. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Φάγαμε δυο γκόλ, ενώ είχαμε κατοχή μπάλας. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν κακές στιγμές. Κάναμε απο 5-6 λάθη σε κάθε γκόλ. Ηταν συνολικά λάθος η αμυντική μας λειτουργία. Κάναμε ανάλυση με τους παίκτες, για τα λάθη αυτά. Οσο πάμε στο τέλος, κάθε λεπτομέρεια, μετράει πολύ».

Για την αγωνιστική... κοιλιά: «Μας έχουν φτάσει όλες οι ομάδες. Είμαστε όλοι κοντά. Αυτό δεν με αγχώνει, ούτε έχω φόβο. Πιστεύω στην ομάδα μας. Εχουμε δυνατότητες να φτάσουμε, εκεί που θέλουμε δηλαδή στην Σούπερ Λίγκ. Συνεχίζουμε με όπλο τη σκληρή δουλειά. Θέλω οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και πνευματικά.
Θέμα φυσικής κατάστασης δεν υπάρχει. Θέμα κούρασης υπάρχει. Παίζουμε πάντα με αντίπαλο, που έχει ρεπό. Αυτό επηρεάζει. Εχουμε και πίεση και άγχος. Αυτή η ομάδα δεν είχε άγχος για αποτελέσματα πρωταθλητισμού. Είναι μικρά παιδιά οι περισσότεροι και είναι λογικό να έχουν πίεση και άγχος.Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα, το ξαναλέω. Φτιάξαμε μια νέα ομάδα, με πολλή προσπάθεια, ξύλο και ιδρώτα. Μαζί με Σταύρο (Λαμπράκη) φέραμε ότι μπορούσαμε καλύτερο, ανάλογα με το μπάτζετ που είχαμε.Δεν είχαμε μεγάλες δυνατότητες τον Ιανουάριο».

Για την τελική ευθεία της Football League: «Πάμε δυνατά στα 11 παιχνίδια που μένουν με πίστη και ενότητα για να πετύχουμε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.
Είμαι ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των παικτών μέχρι τώρα. Ο δείκτης δυσκολίας του πρωταθλήματος είναι μεγάλος και θα γίνει δυσκολότερος. Ομάδες πλησιάζουν στις τρείς πρώτες θέσεις, αλλά και στα πλέι-όφ. Εμείς είμαστε εδώ και 15 αγωνιστικές πρώτοι-δεύτεροι και δεν έχουμε ξεφύγει ποτέ απο την απευθείας θέση για άνοδο.Τώρα χρειάζεται καλύτερη διαχειριση στο στόχο που έχουμε. Να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα μετράμε βαθμούς».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Τους είδα στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Εκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Μια έμπειρη ομάδα με πολύ κόσμο. Εχει μείνει πίσω. Ψάχνει τη νίκη, για να μας πλησιάσουν και αυτοί.Απο εμάς εξαρτάται όμως. Απο τη δική μας εμφάνιση. Να προετοιμαστούμε για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς».

Για την παρουσία του κόσμου: «Δεν έχω συνηθίσει να παίζω χωρίς κόσμο. Τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής. Εμένα δεν με πειράζει. Αλλά είναι κρίμα για τα παιδιά και την προσπάθεια που κάνουν.Ο κόσμος σε βοηθάει να έχεις καλύτερη εμφάνιση. Δεν ξέρω το λόγο. Παίζουμε χωρίς κόσμο. Αυτοί οι λίγοι που έρχονται όμως δίνουν αγάπη και βοήθεια στην ομάδα».

Για τον Μπουχαλάκη: «Ο Μπουχαλάκης το σκέφτεται ακόμα, δεν έχει αποφασίσει».

Για τον Τζανακάκη: «Ο Τζανακάκης έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό».

Το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Σταύρος Μεσσαριτάκης, είπε: «Είμαστε κοντά στην επίτευξη του στόχου μας.Ήρθε η ώρα για τον κάθε Εργοτελίτη και τον Ηρακλειώτη φίλαθλο να στηρίξει την προσπάθεια».

 

* Απών από το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα είναι ο τιμωρημένος Μηνάς Πίτσος.

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2013 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep