Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Παιδιά είναι, έχουν άγχος»

Δικαιολόγησε τους παίκτες του ο Σίνισα Γκόγκιτς για τα πολλά λάθη στο παιχνίδι με τον Βύζαντα.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Πιστεύω ότι ετοίμασα την ομάδα κατάλληλα και τακτικά και ψυχολογικά. Δυστυχώς, χάσαμε ένα ημίχρονο όπου δεν κάναμε κάτι από αυτά που συμφωνήσαμε. Ξέραμε ότι ήταν μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή, που δε θα αφήσει χώρους. Έπρεπε και το ζήτησα να παίξουμε με κίνηση να ανοίξουμε χώρους, να παίζουν ψηλά οι αμυντικοί όμως δεν κάναμε τίποτα. Στο δεύτερο, κάναμε κάποια πράγματα και μπορέσαμε από πλάγια να χτυπήσουμε. Είχαμε κι ευκαιρίες στην επανάληψη κι ευτυχώς βάλαμε γκολ. Τα παιδιά προετοιμάσθηκαν καλά και το πρωτάθλημα κρίνεται από πολλές ομάδες. Συγχαρητήρια στα παιδιά κυρίως για την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου».

Για τις πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις στο ξεκίνημα: «Παιδιά είναι, έχουν άγχος και πίεση. Χάσαμε βαθμούς εκεί όπου δεν αξίζαμε να τους χάσουμε. Πρέπει να προετοιμάζονται κατάλληλα, δεν είναι το πρώτο παιγνίδι με αβίαστα λάθη λόγω ηλικίας. Παίξαμε 4-4-2 με ρόμβο. Ο Μπουχαλάκης ερχόταν από πίσω να πάρει μπάλα, μα από εκεί κι εσείς μπορείτε! Πρέπει να λειτουργούμε εκεί όπου δεν υπάρχει ο χώρος. Μπροστά, όπου κλείνονται οι αντίπαλοι. Κάθε παιγνίδι είναι σημαντικό και δύσκολο. πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί με Φωκικό θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν υπάρχει λιγότερο και περισσότερο δύσκολο παιγνίδι. Ο Βερπακόφσκις τώρα ήρθε. Έκανε κινήσεις κι ήταν καλύτερος από άλλα παιγνίδια. Ο Ζάχορα έκανε κινήσεις, είχε την ασίστ στο γκολ μας. Ο Ζάχορα είναι επιθετικός και είναι θέμα ψυχολογίας. Μόλις βάλει ξανά θα συνεχίσει. Ο Δωματάς ήρθε σήμερα κι έβαλε και μας βοήθησε, έκανε τη δουλειά του επιθετικού κι αξίζει συγχαρητήρια».

 

Ο σκόρερ του Εργοτέλη, Γιάννης Δωματάς, είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια. Πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Στο πρώτο μέρος δε μπήκαμε καλά, όμως με τη θέληση καταφέραμε να βάλουμε το γκολ έστω κι αργά. (Για την κάρτα) Το ήξερα ότι θα πάρω κάρτα, αλλά... τρλάθηκα! Ήξερα ότι η ομάδα μου μπαίνει μπροστά και θα πάρει τη νίκη. Χαλάλι η κάρτα! Έψαχνα πάρα πολύ το πρώτο γκολ και πιστεύω να συνεχίσω για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

 

Πηγή: cretesports.gr

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep