Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Αφού δεν χάσαμε…»

Ευχαριστημένος από τον βαθμό απέναντι στη Νίκη Βόλου ο τεχνικός του Εργοτέλη, Σίνισα Γκόγκιτς.

Έπειτα από το 0-0 στο Παγκρήτιο με τη Νίκη Βόλου ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου ανέφερε: «Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες και ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν πάει με μακρινές μπαλιές ή πολλά φάουλ η Νίκη Βόλου να καταστρέψει το παιχνίδι. Είχε και ρεπό κι ήταν ξεκούραστη η αντίπαλός μας.
Είχαμε δύσκολο παιχνίδι εμείς με τον Θρασύβουλο και στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει να είμαστε. Κούραση υπάρχει, αλλά με τις τέσσερις νίκες πίστεψαν πολλοί ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι εύκολα και θα ανέβουμε στη Super League. Δε συμφωνώ. Έχουμε ακόμα 20 παιχνίδια κι οι ομάδες με λιγότερους τραυματισμούς και κάρτες θα παλέψουν».

Σχετικά με την πρώτη αλλαγή που πραγματοποίησε, ο Γκόγκιτς έδωσε την εξήγησή του: «Από αβίαστο λάθος του Μπουχαλάκη η Νίκη είχε την ευκαιρία να κάνει το δοκάρι και μπορούσε να είναι μπροστά. Όπως είδατε και ο Ανδρέας είναι παιδί που πιστεύω παρά πολύ. Είναι θέμα κούρασης και συγκέντρωσης, γιατί έχει παίξει όλα τα παιχνίδια βασικός. Με τον Κοζορώνη πήγαμε καλύτερα και με εσωτερικές αλλαγές προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε κλασική ευκαιρία».

Ερωτηθείς για το ακυρωθέν γκολ του Λαμπίν, ο Σερβοκύπριος τεχνικός απάντησε: «Δεν ξέρω. Ήταν μακριά, δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ. Τελείωσε τώρα, δε μπορούμε να αλλάξουμε κάτι κι η διαιτησία ήταν καλή. Άφησε το δυνατό παιχνίδι κι ήταν ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες όχι με αρκετή ποιότητα. Είμαι πάντα ευτυχισμένος αν δε μπορούμε να νικήσουμε, να πάρουμε το βαθμό είτε μέσα είτε έξω».

Πηγή: www.cretesports.gr

Last modified onΚυριακή, 10 Φεβρουάριος 2013 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep