Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ανάπτυξη από πίσω»

Ο Τίμος Καβακάς μίλησε για τα συμπεράσματα του από το φιλικό με τον Παναιτωλικό, αλλά και τους στόχους της Καλλονής. Ο Τίμος Καβακάς μίλησε για τα συμπεράσματα του από το φιλικό με τον Παναιτωλικό, αλλά και τους στόχους της Καλλονής.

Ο Τίμος Καβακάς μίλησε μετά το φιλικό με τον Παναιτωλικό για την Καλλονή που θέλει να δει στο φετινό πρωτάθλημα, όπου τα λάθη δεν επιτρέπονται.

«Θέλουμε να οργανώνουμε επιθέσεις από πίσω. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι γιατί η ομάδα είχε συνηθίσει σε ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθούμε να περάσουμε μια διαφορετική φιλοσοφία. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε άλλες όχι»

Μετά το τέλος της φιλικής ισοπαλίας με τον Παναιτωλικό, ο προπονητής της Καλλονής, Τίμος Καβακάς μίλησε για τα συμπεράσματα του από το παιχνίδι, την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει και τους μεταγραφικούς στόχους.

Για το φιλικό με τον Παναιτωλικό

«Τα φιλικά γίνονται για να βγαίνουν συμπεράσματα. Ουσιαστικά αυτό το φιλικό είναι το πρώτο που κάνουμε με μια ομάδα που είναι σε προχωρημένο στάδιο καθώς έχει δώσει ήδη έξι φιλικά. Κάθε παιχνίδι θα είναι χρήσιμο για εμάς από αγωνιστικής πλευράς. Πρέπει να βρούμε πιο πολύ ρυθμό. Η ομάδα είναι κουρασμένη και θα πρέπει να ξεκινήσουμε μια διαδικασία να τη φρεσκάρουμε. Θα επιχειρήσουμε να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Γενικά θα έλεγα ότι σήμερα βγήκαν αρκετά από αυτά που λέμε στην προπόνηση. Αυτό που κοιτάμε από εδώ και πέρα είναι να βελτιωθούμε και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Έχουμε δρόμο μπροστά μας για να τα καταφέρουμε και νομίζω ότι θα πάμε καλά».

Οταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι καθώς εκεί τα λάθη δε συγχωρούνται. Νομίζω πως θα παρουσιάσουμε αυτό που έχουμε οραματιστεί: μια ομάδα να παίζει, να οργανώνει, να είναι επιθετική και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο»

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΛΚ

«Αυτό που εμείς θέλουμε να κάνουμε είναι να οργανώνουμε επιθέσεις από πίσω. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι γιατί θεωρώ ότι η ομάδα είχε συνηθίσει σε ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθούμε να περάσουμε μια διαφορετική φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε άλλες όχι, όμως, όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι καθώς γνωρίζετε κι εσείς ότι εκεί τα λάθη δε συγχωρούνται. Νομίζω πως στο τέλος εμείς θα παρουσιάσουμε αυτό που έχουμε οραματιστεί: μια ομάδα να παίζει, να οργανώνει, να είναι επιθετική και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που έχουμε πει εξαρχής».

«Ψάχνουμε να βρούμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταιριάζουν σε αυτό που θέλουμε εμείς. Εάν δε βρούμε δε θα αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές για να πούμε ότι αποκτήσαμε»

Για τις μεταγραφές

«Ψάχνουμε να βρούμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταιριάζουν σε αυτό που θέλουμε εμείς. Εάν δε βρούμε δε θα αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές για να πούμε ότι αποκτήσαμε. Θα πρέπει να έχουμε παιδιά τα οποία θα είναι χρήσιμα και για τους υπόλοιπους αλλά και για αυτό που κι εμείς θέλουμε να κάνουμε».

Last modified onΠέμπτη, 30 Αύγουστος 2012 00:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep