«Νοοτροπία πρωταθλητή»

Ο Σάββας Σιατραβάνης για το πριμ της Ξάνθης και την αλλαγή που έφερε ο Μπάμπης Τεννές.

Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης θα μοιραστούν πριμ για τη νίκη (1-0) απέναντι στον Λεβαδειακό και ο Σάββας Σιατραβάνης όταν ρωτήθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια, απάντησε: «Είναι κάτι που πρέπει να μείνει μέσα στα αποδυτήρια».

Για το παιχνίδι ανέφερε:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Τη χρειαζόμασταν για ν' ανέβουμε βαθμολογικά, γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Δικαιούμασταν και ένα δεύτερο γκολ για να τελειώνουμε νωρίτερα την υπόθεση νίκης. Τέλος καλό όλα καλά. Ήταν φυσιολογικό να μας πιέσει ο Λεβαδειακός. Οπισθοχωρήσαμε κι εμείς λίγο, αλλά το κρατήσαμε σχετικά εύκολα.

Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, η διάθεσή μας. Έχουμε κάνει τρεις νίκες. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να δούμε το επόμενο. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος».

Για την έλευση Τεννέ:

«Όλοι ξέρουμε τι έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό θέλουμε να μας δώσει, τη νοοτροπία του πρωταθλητή, γιατί την έχει. Τώρα τον γνωρίζουμε. Θέλουμε να δούμε το στυλ που παίζει. Τώρα το αφομοιώνουμε και παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Αυτό αν μας το δώσει, τον πρωταθλητισμό και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάρτιος 2021 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep