Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να ανταποκριθώ στις προσδοκίες»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Γιάννης Παπαϊωάννου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Ο Γιάννης Παπαϊωάννου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ.

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου υπέγραψε με την ΑΕΛ επαγγελματικό συμβόλαιο και τόνισε πως τον περιμένει σκληρή δουλειά.

«Στόχος μου είναι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της ομάδας, του κόσμου και των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν. Με περιμένει σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο για να συμβάλλω – όσο μπορώ από την πλευρά μου – στην υλοποίηση των στόχων της ΑΕΛ».

Την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιάννη Παπαϊωάννου ανακοίνωσε η ΑΕΛ και ο 19χρονος επιθετικός μίλησε για την βοήθεια της Τραριτσάνης και την στήριξη από τον Μιχάλη Ζιώγα και τον Μίμη Τσακμακίδη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, κο Μιχάλη Ζιώγα, καθώς επίσης και τον κο Μίμη Τσακμακίδη για την ευκαιρία που έδωσαν να αγωνιστώ ως επαγγελματίας στην ΑΕΛ, την ομάδα της καρδιάς μου. Στόχος μου είναι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της ομάδας, του κόσμου και των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν. Από εδώ και στο εξής με περιμένει σκληρή δουλειά για να μπορώ κάθε φορά να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου μέσα στο γήπεδο και με τον τρόπο αυτό να συμβάλλω – όσο μπορώ από την πλευρά μου – στην υλοποίηση των στόχων της ΑΕΛ. Τέλος, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Οικονόμου, για τη βοήθειά τους και τη συμβολή τους στην ατομική μου αγωνιστική εξέλιξη κατά το διάστημα της παρουσίας μου στην Τσαριτσάνη».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗe

Στο δυναμικό της πρώτης ομάδας της ΑΕΛ εντάχθηκε και επισήμως σήμερα ο Γιάννης Παπαϊωάννου υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας. Ο 19χρονος (γεννημένος στις 20/08/1993) επιθετικός είχε αγωνιστεί ως δανεικός το περασμένο εξάμηνο στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, καταγράφοντας μια ιδιαίτερα θετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League 2 με 20 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ..

Last modified onΠέμπτη, 23 Αύγουστος 2012 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep