Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μετράμε δυνάμεις με Δόξα»

Ο Κώστας Γαλτσίδης τόνισε πως η Επανομή θα μετρήσει τις δυνάμεις της με την Δόξα Δράμας που θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Κώστας Γαλτσίδης τόνισε πως η Επανομή θα μετρήσει τις δυνάμεις της με την Δόξα Δράμας που θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο προπονητής της Επανομής Κώστας Γαλτσίδης έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του στο ματς με τα Γιαννιτσά και τόνισε πως θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο ματς με την Δόξα Δράμας.

«Φανήκαμε πιο φρέσκοι ως προς την φυσική κατάσταση και γενικά είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας. Το στοιχείο του αιφνιδιασμού και η ενεργητική πίεση ψηλά στον αντίπαλο ήταν τα «κλειδιά» για το γρήγορο 2-0 στο πρώτο ημίχρονο».

Το δύσκολο τεστ για τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Επανομής θα είναι απέναντι στην Δόξα Δράμας που είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον προπονητής της Επανομής Κώστα Γαλτσίδη.

«Στο φιλικό με τα Γιαννιτσά ακολουθήσαμε πιστά την τακτική που είχαμε πει. Φανήκαμε πιο φρέσκοι ως προς την φυσική κατάσταση και γενικά είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας. Το στοιχείο του αιφνιδιασμού και η ενεργητική πίεση ψηλά στον αντίπαλο ήταν τα «κλειδιά» για το γρήγορο 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Τα αποτελέσματα αυτή την περίοδο δεν έχουν καμία σημασία.

«Ακολουθούμε πιστά ένα συγκεκριμένο πλάνο και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Στο φιλικό με Δόξα Δράμας το Σάββατο θα βγάλουμε και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα, αφού είναι αντίπαλος που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία»

Στόχος είναι να περάσουμε κάποια στοιχεία στην ομάδα αυτή την περίοδο, να αξιολογήσουμε παίκτες και να δοκιμάσουμε σχήματα και συστήματα. Παράλληλα, υπάρχει βεβαρυμμένο πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και είναι λογικό οι παίκτες να μην έχουν την απαραίτητη φρεσκάδα.

Το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ακολουθούμε πιστά ένα συγκεκριμένο πλάνο και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Στο φιλικό με Δόξα Δράμας το Σάββατο θα βγάλουμε και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα, αφού είναι αντίπαλος που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία».

Στα αγωνιστικά, οι Κυζιρίδης και Σπανός παραμένουν τραυματίες, ενώ οι Ναστόσκι, Νταντάμης, Μωυσίδης και Σικαλόπουλος ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να φτάσουν το επίπεδο των συμπαικτών τους.

Last modified onΠέμπτη, 23 Αύγουστος 2012 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep