«Χειρότερο από τραυματισμό»

Ο Θανάσης Παντελιάδης μίλησε για τις καταστροφικές συνέπειες της αποχής. Τι είπε ο Ανέστης Τσετινές.

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ φιλοξενήθηκε ο αμυντικός της Ξάνθης, Θανάσης Παντελιάδης και τόνισε ότι η πολύμηνη αποχή είναι χειρότερο και από τραυματισμό. Όπως ανέφερε:

«Είμαστε ήδη οκτώ μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι χειρότερο από έναν σοβαρό τραυματισμό. Είναι πολύ δύσκολό για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται συνέχεια στην αναμονή. Μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να απαντήσω σε συναδέλφους ποδοσφαιριστές όταν με ρωτούν «τι μέλλει γενέσθαι». Οι παίκτες κάνουν ατομικές προπονήσεις, αλλά αυτό δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ομαδική προπόνηση, δυσχεραίνοντας και το έργο των προπονητών. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε προπονήσεις θα χρειαστούμε δύο εβδομάδες για να είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας.

Τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι δύσκολα μόνο για το άμεσο μέλλον, αλλά και μακροχρόνια. Στις μικρές κατηγορίες υπήρχε οικονομικό πρόβλημα και πριν την πανδημία, πόσω μάλλον τώρα. Πρέπει να στεκόμαστε δίπλα σε κάθε ποδοσφαιριστή και να είμαστε σε θέση να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Οι αρμόδιοι πρέπει άμεσα να πάρουν αποφάσεις και τα πρωταθλήματα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, ειδάλλως θα έρθουμε αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις…».

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Ανέστης Τσετινές είπε στο Metropolis 95,5:

«Στην Ξάνθη έχουμε κάνει πολλά τέστ. Κάποιοι βγήκαν θετικοί, άλλοι μπήκαν σε απομόνωση και κάποιοι άλλοι επανήλθαν. Έτσι λειτουργούν στην μεγάλη κατηγορία, έτσι λειτουργούμε και εμείς. Δεν βλέπω γιατί να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Το έχω επαναλάβει και παλαιότερα, το λέω και τώρα ξανά. Αυτή η κατάσταση είναι τραγική, για τις ομάδες και τους παίκτες που βρίσκονται σε απραξία, και δεν ξέρουν πότε θα επιστρέψουν».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2020 16:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep