«Δεν ξέρω πώς μπορούν να ζήσουν»

Ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος της Καλαμάτας περιέγραψε τα προβλήματα που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές της Football League.

Ο μεσοεπιθετικός της Καλαμάτας, Αλέξανδρος Νατσιόπουλος, μετέφερε μέσω του Ionian Channel τα προβλήματα που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές της Football League. Ο 29χρονος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Μπήκαμε στον 8ο μήνα χωρίς επίσημα παιχνίδια. Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Κινδυνεύουμε να χάσουμε ό,τι χτίσαμε το τελευταίο διάστημα. Σε κάθε ομάδα υπάρχει διαφορετικό καθεστώς. Στην Καλαμάτα ακόμα και αυτές τις μέρες έχουμε ασφάλεια. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο επαγγελματικό είναι το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Όσα συζητάμε είναι στον αέρα, δεν έχουμε ημερομηνία έναρξης για το πρωτάθλημα. Στην Καλαμάτα έχουμε κάνει έξι τεστ κορονοϊού και δεν καταλαβαίναμε αυτόν τον διαχωρισμό.

Είμαι αρκετά αισιόδοξος για την Καλαμάτα. Είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι. Κρατήθηκε κορμός και με τις νέες προσθήκες εμφανίζουμε αρκετά καλή εικόνα. Δεν ξέρω όμως πότε θα παίξουμε. Οι παίκτες κατοχυρώνονται με το επίδομα του Κράτους. Δεν ξέρω πώς μπορούν να ζήσουν κάποιοι συνάδελφοί μας».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε:
«Στεναχωρήσαμε πέρυσι τον κόσμο που αγαπάει την καλαμάτα. Έχουν απίστευτο πάθος να τη βοηθήσουν. Θα είναι δίπλα μας αν πηγαίνουμε καλά».

Last modified onΤρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep