Χάνει τη χρονιά ο Λογοθέτης

Χάνει τη χρονιά ο αμυντικός της Σαντορίνης, Φώτης Λογοθέτης εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμησε από το φιλικό με τον Εργοτέλη.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν θα μείνει ο Φώτης Λογοθέτης, λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού και έξω πλαγίου, που υπέστη στο φιλικό παιχνίδι (01/11) με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός και χρειάστηκε να μεταβεί στην Αθήνα για να χειρουργηθεί. Πλέον βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν προβλέπεται να επιστρέψει στις προπονήσεις πριν το τέλος της φετινής περιόδου.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, πάντως, αντιμετωπίζει με αισιοδοξία την περιπέτεια της υγείας του δηλώνοντας πως ανυπομονεί να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός στο γήπεδο. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Σε τρείς μήνες θα μπορώ ξεκινήσω τρέξιμο αλλά από τον πρώτο μήνα στατικό ποδήλατο , για κανονική προπόνηση θα αργήσω ακόμα. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψω με τη νέα αγωνιστική χρονιά γιατί θέλω να είμαι 100% έτοιμος.»

Για την χαμένη φετινή χρόνια, τόνισε:

«Τα όνειρα παραμένουν όνειρα, αυτό που έχει σημασία και θα το επαναλάβω είναι να επιστρέψω δυνατός και θα τα πραγματοποιήσω την ερχόμενη χρονιά.»

Για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος:

«Είναι κάτι που βέβαια μας κρατάει πίσω όσον αφορά τους αγωνιστικούς ρυθμούς, πράγμα που είναι ό,τι χειρότερο για τους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν. Από την άλλη μας κουράζει και ψυχολογικά λόγω όλης αυτής της άγνοιας που έχουμε για το αν θα ξεκινήσει άραγε και πότε το πρωτάθλημα. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση.»



Last modified onΠαρασκευή, 13 Νοέμβριος 2020 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep