«Να γυρίσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του λόγω του lockdown μίλησε ο προπονητής της Ρόδου, Κώστας Βελιτζέλος.

Για την συνέχεια της προετοιμασίας της Ρόδου κατά τη διάρκεια της καραντίνας μίλησε ο Κώστας Βελιτζέλος σε δηλώσεις του στο FL News. O τεχνικός των «ελαφιών» αναφέρθηκε επίσης και στις δύο τελευταίες μεταγραφές του συλλόγου, Μάρτιν Λιεστί και Ραζάκ Αμπουμπακάρι. Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολη η κατάσταση καθώς είχαμε 9 μήνες απραξίας με τρείς μήνες προετοιμασία, και πλέον ξανά μπαίνουμε στη διαδικασία να κλείσουμε. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και κάτι πάρα πολύ κακό για όλες τις ομάδες. Εμείς έχουμε δώσει στα παιδιά ένα πρόγραμμα με το οποίο θα παρακολουθούμε καθημερινά την κατάσταση τους μέσω εφαρμοφής. Θα βρισκόμαστε σε πλήρης επαφή και συνεργασία για το πως θα ακολουθείται το πρόγραμμα. Ευελπιστούμε να γυρίσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα ούτως ώστε να μην υπάρχει αυτή η απραξία που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα.»

Για τον νεοαποκτηθέντα Μάρτιν Λιεστί, ανέφερε:

«Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από υψηλό επίπεδο. Αγωνίζεται σε δύο θέσεις, σαν εξτρέμ αλλά και σαν δεκάρι, δηλαδή πίσω από την κορυφή, στις οποίες ψάχναμε για να ενισχυθούμε λίγο παραπάνω.»
 
Σχετικά με την τελευταία μεταγραφή της ομάδας που αναμένεται να ολοκληρωθεί, τον Ραζάκ Αμπουμπακάρι, δήλωσε:

«Μέχρι 18 ή 19 του μήνα θα είναι εδώ. Έχουμε κλείσει τα εισιτήρια απλά λόγω κάποιων καταστάσεων που υπήρχαν στην πατρίδα του δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν γρηγόροτερα οι διαδικασίες.»





Last modified onΣάββατο, 07 Νοέμβριος 2020 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep