Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα χωρίς... δελτία τα Γιαννιτσά!

Η Αναγέννηση έχασε με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι στο νησί των Φαιάκων.

Θέμα προέκυψε λίγο πριν από το φιλικό της Κέρκυρας με τα Γιαννιτσά. Η αποστολή των Γιαννιτσών πήγε στο ΕΑΚ χωρίς τα δελτία των παικτών, με αποτέλεσμα ο Κάκος να εγείρει ενστάσεις, τηρώντας τον κανονισμό. Τελικά ύστερα από πέντε λέπτά διαβουλεύσεων λύθηκε το θέμα και το ματς ξεκίνησε. Εμφανώς καλύτερη από την Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν η Κέρκυρα, η οποία τελικά νίκησε με 3-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση. Το σκορ άνοιξε στο 39 ο Μπάρκογλου με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σταμόγιαννος σε κράτημα του Στεργίδη. Ένα λεπτό αργότερα, στο 40', ο Μπάρκογλου συνδυάστηκε με τον Λεόν, εκείνος έδωσε στον Γιάντση, πλάσαρε τον Καραογλανίδη και έγραψε το 2-0. Το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 57' ο Βασιλόγιαννης, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ βρήκε δίχτυα.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Σταμογιάννος, Καραλής, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Γιάντσης, Γκούμας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Ν. Παναγιωτίδης): Καραογλανίδης, Σκέμπης, Χατζόγλου, Σερέτης, Στεργίδης, Ιορδανίδης, Φάμπιο, Μπουτζίκος, Στεφανίδης, Σπαθαράς, Μπαξεβάνος. Στο β' έπαιξαν και οι: Ζαχαριάδης, Κυριακίδης, Νταντίδης, Τσιάμης, Τσούκιτς, Σιδηρόπουλος, Γιόγιος, Παλαιολόγος.

Last modified onΔευτέρα, 20 Αύγουστος 2012 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep