Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τινάξτε το πρωτάθλημα στον αέρα»

Αγανακτισμένοι οι φίλοι του Ηρακλή Αγανακτισμένοι οι φίλοι του Ηρακλή

Καυστική ανακοίνωση του συνδέσμου οπαδών Ηρακλή, «Αυτόνομη Θύρα 10».

 

Με ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του Ηρακλή και συγκεκριμένα ο σύνδεσμος οπαδών «Αυτόνομη Θύρα 10», ζητά ούτε λίγο, ούτε πολύ από την διοίκηση της ομάδας να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα! Απαιτεί δηλαδή να συνεχιστούν όλες εκείνες οι δικαστικές προσπάθειες, προκειμένου να αναβληθεί η έναρξη της Superleague και να εξασφαλιστεί χρόνος για να διεκδικήσουν οι κυανόλευκοι την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Αυτόνομης Θύρας 10»:

 

«Βλέποντας τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν για την ομάδα μας και τον κλοιό να στενεύει γύρω από αυτούς που συνεχίζουν να μεθοδεύουν την καταστροφή της, θέλουμε να απευθυνθούμε προς την ΠΑΕ Ηρακλής και να ζητήσουμε με μια απλή κίνηση να μας δώσει πίσω τη περηφάνια που μας πήραν οι τρεις μήνες διοικητικής απραγίας!

 

ΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

 

Δεν γνωρίζουμε τις νομικές οδούς που θα οδηγήσουν στην πλήρη αναβολή της έναρξης της σούπερ-κλίκας. Αυτό όμως που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα είναι ότι συγκεκριμένοι κύκλοι έχουν αρχίσει και ανησυχούν από τις κινήσεις του Ηρακλή!

 

Μη διστάσετε! Μην δειλιάσετε! Μην υποκύψετε σε κανένα εκβιασμό!

 

Ο λαός του Ηρακλή ψάχνει ηγέτες ώστε να τον οδηγήσουν στην αντεπίθεση. Κάντε όλες τις απαραίτητες κινήσεις γιατί όπως σας έχουμε τονίσει...

 

Δεν δεχόμαστε τον Ηρακλή σε καμιά κατηγορία πέραν της Α' εθνικής».

 

Last modified onΠαρασκευή, 26 Αύγουστος 2011 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep