Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκοντά για ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Ζουλιέ Γκοντά θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να κάνει προπονήσεις με την ΑΕΛ και αν πείσει το τεχνικό επιτελείο να αποκτηθεί. Ο Ζουλιέ Γκοντά θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να κάνει προπονήσεις με την ΑΕΛ και αν πείσει το τεχνικό επιτελείο να αποκτηθεί.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας Ζουλιέ Γκοντά θα δοκιμαστεί στην ΑΕΛ και αν πείσει θα αποκτηθεί.

Μετά την φυγή των Δημήτρη Σωτηρίου και Παναγιώτη Βοσνιάδη η ΑΕΛ έχει μείνει με ελάχιστες λύσεις στη θέση του τερματοφύλακα. Η αναζήτηση των τελευταίων εβδομάδων δεν έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα και το τεχνικό επιτελείο της Λάρισας δεν βρίσκει τον τερματοφύλακα που να έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητά.

Ο 23χρονος Καμερουνέζος Ζουλιέ Γκοντά έχει περάσει τα πρώτα τεστ από βίντεο και συστάσεις και από την Πέμπτη 16 Αυγούστου βρίσκεται στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ. Ο Ζουλιέ Γκοντά έχει περάσει από την Μπαστιά, την Μαρσέιγ και την Πορτιμορέντσε στην Πορτογαλία, που ήταν και η τελευταία του ομάδα. Δεν έχει πολλά επίσημα παιχνίδια με τις ομάδες από τις οποίες έχει περάσει, αλλά βέβαια είναι αρκετά νεαρός για αυτή τη θέση και σπάνια παίρνουν ματς σε τέτοια ηλικία οι τερματοφύλακες.

Ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για την θέση του τερματοφύλακα ήταν και αυτό του Ντίνο Σερεμέτ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ΑΕΛ. Ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει μείνει ελεύθερος από την Δόξα Δράμας.

Ζουλιέ Στέφαν Γκοντά

30 Μαϊου 1989 (23)      ΥΨΟΣ: 1,90

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ
2006-07 Μπαστιά  Β' - -
2007-08 Μπαστιά Β 4 -
2008-09 Μπαστιά Β' - -
2009-10 Μπαστιά Β' 3
2010-11 Μαρσέιγ Α' - -
2011-12 Πορτιμονένσε Β' 7

Last modified onΠαρασκευή, 17 Αύγουστος 2012 03:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep