«Ακόμα καλύτερες προσθήκες»

Ο Δημήτρης Σπανός προανήγγειλε ενίσχυση για τον Ιωνικό.

Ακόμα καλύτερες μεταγραφές θα ολοκληρώσει ο Ιωνικός όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός μετά την ήττα (2-1) από την Ηλιούπολη. Ο τεχνικός των Κυανόλευκων ανέφερε:

«Τα φιλικά είναι να για βελτιώνεις λάθη και να είσαι έτοιμος στην αγωνιστική περίοδο. Κάναμε δύο πολύ σημαντικά λάθη στην άμυνα. Στο δεύτερο ειδικά δεχτήκαμε το γκολ στην αντεπίθεση. Το πλάνο του Ιωνικού δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε μπορεί να αλλάξει η νοοτροπία, η δομή της ομάδας και η προετοιμασία επειδή ήρθε μία ήττα.

Είμαστε σίγουροι για τη δουλειά και για τα παιδιά. Γι' αυτούς που έχουμε και γι' αυτούς που θα έρθουν. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για να είναι μία ομάδα σοβαρή πρέπει να έχει συγκέντρωση και στα 90 λεπτά. Χρειάζεται καθαρό μυαλό. Σε αυτό ίσως δεν μπορώ να βοηθήσω πάρα πολύ εγώ».

Για την ενίσχυση είπε:

«Ο Ιωνικός έχει επιλέξει και κλείσει τους στόχους. Απλά λόγω COVID, εξωτερικού ή γιατί ανήκουν αλλού δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμοι. Το ελληνικό ποδόσφαιρο κινείται με ρυθμούς χελώνας, άρα εμείς είμαστε πολύ γρήγοροι. Δεν έχω κανένα παράπονο. Οι έως τώρα μεταγραφές είναι εξαιρετικές και θα γίνουν ακόμα καλύτερες».

Last modified onΔευτέρα, 31 Αύγουστος 2020 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep