Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρειάζεται δουλειά ακόμη»

Ο Βασίλης Βούζας τόνισε πως ο Ηρακλής Ψαχνών είναι ακόμη στην αρρχή της προετοιμασίας του και χρειάζεται δουλεια. Ο Βασίλης Βούζας τόνισε πως ο Ηρακλής Ψαχνών είναι ακόμη στην αρρχή της προετοιμασίας του και χρειάζεται δουλεια.

Ο Βασίλης Βούζας έβγαλε τα συμπεράσματα του μετά το δυνατό φιλικό με την ΑΕΚ και τόνισε πως ο Ηρακλής είναι στην αρχή της προετοιμασίας του και χρειάζεται χρόνο.

«Ηταν ένα δυνατό τεστ, από τα πιο δυνατά που μπορεί να έχει μια ομάδα σε τέτοια εποχή. Δεν βρισκόμαστε στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με την ΑΕΚ και βέβαια υπάρχει διαφορά κλάσης και ποιότητας. Πήραμε θετικά στοιχεία από αυτή την αναμέτρηση, αλλά φάνηκε πως πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά σημεία για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση της ομάδας του στο πρώτο δυνατό τεστ με την ΑΕΚ έμεινε ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών Βασίλης Βούζας. Υποστήριξε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά η ομάδα και είναι στην αρχή της προετοιμασίας της.

«Ηταν ένα δυνατό τεστ, από τα πιο δυνατά που μπορεί να έχει μια ομάδα σε τέτοια εποχή. Δεν βρισκόμαστε στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με την ΑΕΚ και βέβαια υπάρχει διαφορά κλάσης και ποιότητας. Πήραμε θετικά στοιχεία από αυτή την αναμέτρηση, αλλά φάνηκε πως πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά σημεία για να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Χρειάζεται δουλειά τόσο στην επιθετική, όσο και στην αμυντική λειτουργία μας. Δεν ήταν στόχος μας το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, αλλά το να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου.

«Ακόμη δουλεύουμε στην αξιολόγηση με τα παιδιά που έχουμε και μέσα από τα φιλικά θα φανούν οι αδυναμίες και οι θέσεις που ίσως θα χρειαστούμε βοήθεια. Είναι πιθανό να γίνουν κινήσεις και αυτό θα το ξέρουμε μετά από δύο, τρία φιλικά».

Παρά τα προβλήματα που έχει η ΑΕΚ έδειξε καλό πρόσωπο. Ο Βαγγέλης Βλάχος κάνει καλή δουλειά στην ομάδα και βέβαια χρειάζεται πίστωση χρόνου και υπομονή για να βγει αυτό στο γήπεδο».

Θα γίνουν άλλες μεταγραφές για την ενίσχυση του Ηρακλή Ψαχνών;

«Ακόμη δουλεύουμε στην αξιολόγηση με τα παιδιά που έχουμε και μέσα από τα φιλικά θα φανούν οι αδυναμίες και οι θέσεις που ίσως θα χρειαστούμε βοήθεια. Είναι πιθανό να γίνουν κινήσεις και αυτό θα το ξέρουμε μετά από δύο, τρία φιλικά».

Last modified onΤετάρτη, 15 Αύγουστος 2012 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep