Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ηττα 3-0 στο Αίγιο

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είδε την ομάδα του να χάνει με 3-0 από τον Παναιγιάλειο χωρίς να πιάσει καλή απόδοση. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είδε την ομάδα του να χάνει με 3-0 από τον Παναιγιάλειο χωρίς να πιάσει καλή απόδοση.

Ο Βύζας Μεγάρων ηττήθηκε στο Αίγιο μετά από μια άσχημη εμφάνιση.

Ηττα με 3-0 από τον Παναιγιάλειο για τον Βύζαντα Μεγάρων που δεν είχε καλή απόδοση και έκανε ελάχιστες καλές φάσεις. Αντίθετα η ομάδα του Αιγίου είχε καλή απόδοση και κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να φτάσει εύκολα στη νίκη. Ο Παναιγιάλειος προηγήθηκε στο 30ο λεπτό με σουτ του Διαμαντόπουλου έπειτα από ατομική προσπάθεια του Μπούνα.

Ο Φερνάντεζ κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Λυκούδη και το εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαχρήστου για να κάνει το 2-0 για την ομάδα του Αιγίου. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Βύζαντα ήταν στο 75ο λεπτό με σουτ του Μπιτσάκου που έδιωξε ο Μπαλτιμάς. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκαρσία έπειτα από σέντρα του Δαλιάνη στο 89ο λεπτό.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Ρέλλας, Παπαχρήστου, Σούλης, Παπαδόπουλος,, Γκοτσούλας, Μαυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μπούνας, Μπουλούμπασης.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μπαλτιμάς (85’ Κουτρουμπής), Θεοφανόπουλος, Παπαχρήστου, Αγουρίδης, Παπαδόποπουλος Γ., Φερνάντεζ, Γκαρσία, Σανδραβέλης, Δαλιανίδης, Χριστοδουλόπουλος, Δαλάης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Παναγόπουλος, Βλάχος, Μαγγίνας, Γρομύτσαρης, Ρεκλείτης, Παντελίδης, Αρναρέλης, Ζούμας, Κοκκόλης, Τσάρλι, Μανδύλης.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μούζος, Λυκούδης, Ταμπάκης, Κορκολέτζος, Κωνσταντέλος, Σιώκος, Ζάρκος, Αντρεϊνι, Μπιτσάκος, Μπαντούνας, Διαμαντόπουλος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep