Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Παναχαϊκή θα κρίνει

Ο Κριστόφ Βαζέχα θα κρίνει στις αναμετρήσεις με την Παναχαϊκή αν θα επιλέξει ανάμεσα στον Ινοσέτ Τάνο Αζιάν ή τον Αλμπέρτο για την τελευταία θέση ξένου στην ομάδα του Φωκικού. Ο Κριστόφ Βαζέχα θα κρίνει στις αναμετρήσεις με την Παναχαϊκή αν θα επιλέξει ανάμεσα στον Ινοσέτ Τάνο Αζιάν ή τον Αλμπέρτο για την τελευταία θέση ξένου στην ομάδα του Φωκικού.

Ο προπονητής του Φωκικού Κριστόφ Βαζέχα δεν έχει καταλήξει ακόμη για τους υπό δοκιμή ξένους και χρειάζεται τα τεστ με την ομάδα της Πάτρας για να κρίνει.

Ο γρίφος με τους ξένους που δοκιμάζει ο Φωκικός και τις θέσεις που μπορεί να καλύψει θα αρχίσει να βρίσκει τη λύση του μετά τις φιλικές αναμετρήσεις με την Παναχαϊκή. Η ομάδα της Αμφισσας θα δώσει δύο ματς με την ομάδα της Πάτρας μέσα σε λίγες μέρες και αυτά θα αποτελέσουν τα τελικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές.

Το μεγαλύτερο δίλημμα του Κριστόφ Βαζέχα είναι ανάμεσα στον Ινοσέντ Τάνο Αζιάν και τον Αλμπέρτο. Ο πρώτος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού επιθετικού και έχει αφήσει θετικά δείγματα στα ματς που αγωνίστηκε, αλλά ακόμη δεν έχει κατοχυρώσει θέση στο ρόστερ της ομάδας. Αυτό συμβαίνει διότι δεν υπάρχουν πολλές θέσεις ελεύθερες για ξένους και έτσι θα υπάρξει επιλογή ανάμεσα στους δύο.

Ο Αλπέρτο από την άλλη πλευρά αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ που αποτελεί και αυτή μια δύσκολη θέση.

Οι άλλοι υπό δοκιμή όπως όλα δείχνουν έχουν περάσει τα τεστ και αναμένεται να μιλήσουν με τη διοίκηση για να υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας με τον Φωκικό. Πρόκειται για τους Αμπντουραχμάνι και τον Εσόνο. Θετικές αναμένεται να είναι οι εισηγήσεις και για τους Θέο – Κωνσταντινίδη.

Last modified onΤρίτη, 14 Αύγουστος 2012 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep