Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιμένουν την ΑΕΚ

Οι οπαδοί των Ψαχνών θα έχουν την ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση από την ομάδα τους στο φιλικό που θα δώσουν με την ΑΕΚ στις 14 Αυγούστου. Οι οπαδοί των Ψαχνών θα έχουν την ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση από την ομάδα τους στο φιλικό που θα δώσουν με την ΑΕΚ στις 14 Αυγούστου.

Στα Ψαχνά θα κάνουν την «ανεπίσημη» πρώτη τους με αντίπαλο την ΑΕΚ την Τρίτη 14 Αυγούστου (19.30).

Το πρώτο δυνατό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ αποτελεί ευκαιρία για τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Βούζα να βγάλει τα συμπεράσματα του για την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Η προετοιμασία του Ηρακλή Ψαχνών έχει μπει στο δεύτερο στάδιο της και τα φιλικά ματς είναι αυτά που θα βγάλουν την ενδεκάδα και τις αδυναμίες της ομάδας.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι είναι με αντίπαλο την ΑΕΚ την Τρίτη 14 Αυγούστου (19.30) και ήταν προγραμματισμένο ακόμη ένα με τον Πανιώνιο για το Σαββατοκύριακο, αλλά αναβλήθηκε. Στον Ηρακλή πλέον αναζητούν αντίπαλο για φιλικό στις 18 Αυγούστου και έχουν ήδη κλεισμένο αυτό με την Καλλιθέα στις 25 Αυγούστου στο Ελ Πάσο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είχαν ρεπό την Δευτέρα 13 Αυγούστου και το πρόγραμμα τους για την Τρίτη 14 Αυγούστου περιλαμβάνει προπόνηση το πρωί και το φιλικό με την ΑΕΚ το απόγευμα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep