Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άλλη ομάδα με προσθήκες»

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως οι μεταγραφές που θα γίνουν αναμένεται να αλλάξουν την ομάδα και να είναι εντελώς διαφορετική στον δημιουργικό και τον επιθετικό τομέα. Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως οι μεταγραφές που θα γίνουν αναμένεται να αλλάξουν την ομάδα και να είναι εντελώς διαφορετική στον δημιουργικό και τον επιθετικό τομέα.

Ο Νίκος Καρααγεωργίου μίλησε μετά το τέλος της φιλικής νίκης του Παναιτωλικού επί της Κασσιώπης στο panaitlikos1926.gr

Περιμένουμε να έρθουν και άλλοι παίκτες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον τρόπο ανάπτυξης και επίθεσης της ομάδας. Για αυτό φαντάζομαι καταλαβαίνουν όλοι πως ακόμη δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε όλοι.

Διαφορετική ομάδα με τις προσθήκες των μεταγραφών θα είναι ο Παναιτωλικός σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου μετά το φιλικό με την Κασσιώπη. Τόνισε πως θα γίνουν μεταγραφές που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και τον επιθετικό τομέα και αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα.

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Έπαιξαν παίκτες περισσότερο λεπτά, αδιαφορία δε έδειξε κανένας, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να βάλουμε και άλλα πράγματα, τα οποία σε κάποιο βαθμό δεν έγιναν. Είναι ένα φιλικό παιχνίδι, βγάζεις τα συμπεράσματα σου και συνεχίσεις».

Σε ποιο σύστημα θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τον φετινό Παναιτωλικό;

«Πρώτα από όλα θέλω να σας πω ότι αυτό που βλέπετε εσείς τώρα στο γήπεδο δεν είναι η ομάδα που θα παρουσιάσουμε στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε να έρθουν και άλλοι παίκτες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον τρόπο ανάπτυξης και επίθεσης της ομάδας. Για αυτό φαντάζομαι καταλαβαίνουν όλοι πως ακόμη δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε όλοι. Παρόλα αυτά τα παιδιά που είναι εδώ κάνουν μια καλή προσπάθεια, η όρεξη τους, η διάθεση τους να κερδίσουν το παιχνίδι».

«Δεν αρκεί η προσπάθεια. Χρειάζεται να μπουν και άλλα πράγματα. Ποιότητα, εμπειρία, πρόσωπα που θα σηκώνουν το βάρος μέσα στα ματς»

Την προηγούμενη φορά είχατε παράπονα από τους μικρούς;

«Αυτή τη φορά ήταν καλύτερα τα παιδιά, είχαν αγωνιστικότητα. Επαναλαμβάνω πως δεν αρκεί η προσπάθεια. Χρειάζεται να μπουν και άλλα πράγματα. Ποιότητα, εμπειρία, πρόσωπα που θα σηκώνουν το βάρος μέσα στα ματς».

Πότε θα έχετε τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα;

«Μακάρι να τους είχαμε τώρα. Κάνουμε προσπάθεια να τους έχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη».

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΔΩ

Last modified onΣάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2012 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep