Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σερφά: «Θα ιδρώσω τη φανέλα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής, ο Γαλλοαλγερινός Ουαλίντ Σερφά, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τις πρώτες του εντυπώσεις.

-Έχεις έρθει ξανά στην Ελλάδα;

Όχι είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στη χώρα σας.

 

-Πώς αντέδρασες όταν άκουσες την πρόταση από την ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ;

Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ μίλησα με γνωστούς και με τον αδερφό μου που βρίσκεται στην Ελλάδα και θα παίζει φέτος για τον Πανθρακικό. Εκείνοι, έκαναν μια έρευνα και μου είπαν πως από αυτά που άκουσαν και διάβασαν κατάλαβαν πως πρόκειται για μια σοβαρή ομάδα με προοπτικές.

 

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα σου ομάδα;

Σίγουρα είναι μια καλά οργανωμένη και σε αθλητικό και σε διοικητικό επίπεδο ομάδα και αυτό φάνηκε από τον τρόπο και την αμεσότητα που διαχειρίστηκαν τη μεταγραφή μου. Ευελπιστώ πως θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και στη συνέχεια.

 

-Είσαι στο Καρπενήσι από την περασμένη Τετάρτη, πώς σε υποδέχθηκαν; Πώς βλέπεις την προετοιμασία;

Ως προς το ανθρώπινο κομμάτι, οι παίκτες και οι προπονητές, με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και προσπαθούν να με κάνουν να νιώσω άνετα. Υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και στα αποδυτήρια και κάνουν προσπάθεια όλα τα παιδιά να με βάλουν στο κλίμα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οφείλω να πω πως έχω εκπλαγεί με τη φυσική κατάσταση των παιδιών παρότι είναι λίγος ο καιρός που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Όσον αφορά στον προπονητή δουλεύει πολύ την τακτική. Eίναι σημαντικό για μένα ότι ξεκινά τις επιθέσεις της ομάδας από πίσω. Αυτό με ευνοεί λόγω ότι είμαι αμυντικός.

-Ένα μήνυμα στον κόσμο που περιμένει τόσο από εσένα όσο και την υπόλοιπη ομάδα μια καλή χρονιά...

Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Όσον αφορά τουλάχιστον εμένα, είμαι ήδη μόνο μερικές μέρες εδώ και έχω έναν μήνα μπροστά μου ως την έναρξη του πρωταθλήματος, για να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό που μπορώ να πω στους φιλάθλους μας είναι πως θα ιδρώσω τη φανέλα. Θα προσπαθήσω να δείξω ό,τι καλύτερο μπορώ μέσα στο γήπεδο.

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2012 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep