Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αρεσε η ανέτοιμη ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Η ΑΕΛ ήταν αρκετά καλή στα πρώτα 45 λεπτά της φιλικής αναμέτρησης με την Βέροια και άφησε θετικά μηνύματα παρά την ήττα της με 1--0. Η ΑΕΛ ήταν αρκετά καλή στα πρώτα 45 λεπτά της φιλικής αναμέτρησης με την Βέροια και άφησε θετικά μηνύματα παρά την ήττα της με 1--0.

Παρά την ήττα με 1-0 από την Βέροια έδειξε καλά στοιχεία, ιδιαίτερα στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Καλά στοιχεία έδειξε η ΑΕΛ στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας και παρά την ήττα οι περίπου 3.000 οπαδοί της έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα που έκανε την ανεπίσημη πρεμιέρα μπροστά στο κοινό της ήταν καλή στα πρώτα 45 λεπτά και στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές και η κούραση έριξαν το ρυθμό της αναμέτρησης και της ομάδας της Λάρισας.

Η Λάρισα μπήκε πιο δυνατό στο παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις που δεν τελείωσε και στη συνέχεια ήρθαν ευκαιρίες και από την Βέροια. Στο 21ο λεπτό ο Ολαϊτάν πήρε την μπάλα στην περιοχή από τον Ζε Βίτορ, έκανε το σουτ, αλλά ο Πρίφτης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 39ο λεπτό ο Ιωάννου έκανε σουτ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Λάρισας.

Ο Κενάν Μπαργκάν στο 63ο λεπτό με σουτ από τα 35 μέτρα έστειλε στην μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Πρίφτη και έδωσε τη νίκη στη Βέροια. Στο 73ο λεπτό ο Ζουρούδης έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Τζόναθαν Πέρεζ μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τους Γκάγκα (Λάρισας) και Κορομπίλια (Καρδίτσας).

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Πρίφτης, Παπαγεωργίου (89’ Τσιρογιάννης), Παγώνης (56’ Καρανίκας), Σκόνδρας, Γιώτας (74’ Σιατραβάνης),  Νεμπεγλέρας (79’ Τσιάρας), Χατζής (46’ Μάγγος), Μπλέντι (31’ λ.τ. Χασομέρης), Βούζας (46’ Δεινόπαπας), Ζεκίνια (65’ Σκούπρας), Ζουρούδης (79’ Κρητικός).

ΒΕΡΟΙΑ (Μάκης Χάβος): Καντιμοίρης (46’ Τζόναθαν), Γεωργιάδης (65’ Σκαθαρούδης), Σνάουτσνερ (72’ Αμαραντίδης), Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργέας (64’ Καρλίνος), Καλογέρης, Ζόσε Βίτορ (79’ Βεργώνης), Καλτσάς (46’ Γκιγέρμε), Ιωάννου (64’ Μπαργκάν), Ολαιτάν (76’ Μάνος).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep