Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα βοηθήσει επιθετικά ο Φαβάλι»

Ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε στο panaitolikos1926.gr πως θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να κρινει τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε στο panaitolikos1926.gr πως θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να κρινει τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της φιλικής νίκης του Παναιτωλικού με την Κόρινθο μίλησε στο panaitolikos1926.gr

«Ο Φαβάλι είναι ένας ποδοσφαιριστής καταξιωμένος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχει έρθει μικρός στην Ελλάδα και ήταν μια επιλογή από εμάς διότι πιστεύουμε πως μπορεί να μας δώσει στο επιθετικό κομμάτι πολλά πράγματα».

Ο προπονητής του Παναιτωλικού είπε πως ο Λούκας Φαβάλι θα δώσει λύσεις στην επίθεση της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι πολύ νωρίς για να κρίνει τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Εξέφρασε τα παράπονα του για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έδειξαν το πάθος που θα περίμενε.

Είστε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας;

«Δεν νομίζω πως σε αυτή τη εποχή το ζητούμενο είναι αν η ομάδα έπαιξε καλά. Εχει να κάνει περισσότερο με το αν τρέξαμε, αν κουραστήκαμε, αν αγωνιστήκαμε. Να φανεί μέσα στο γήπεδο πως είναι μια ομάδα με θέληση. Αυτό είναι το ζητούμενο αυτή την εποχή. Σε μεγάλο βαθμό έγινε. Οι νέοι του δευτέρου ημιχρόνου έδειξαν μια διστακτικότητα, μια φοβία. Νομίζω πως ένας νέος που έχει τη δυνατότητα να παίζει σε μια τέτοια ομάδα και θέλει να προχωρήσει και να ανέβει στην καριέρα του θα πρέπει να δείχνει μεγαλύτερη πίστη, αυτοπεποίθηση και θέληση. Να δείχνει πως μπορεί να προσφέρει, να σημειώσει ένα γκολ, να κάνει μια ενέργεια. Δεν ήταν αυτό που ήθελα να δω στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ας το αφήσουμε στην άκρη γιατί και αυτοί έτρεξαν και αγωνίστηκαν».

«Τα παιδιά που δοκιμάζουμε έχουν κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, δεν είναι έτοιμοι και χρειάζονται λίγο χρόνο να προσαρμοστούν, να συνέλθουν. Εφυγαν από την πατρίδα τους που είχε δύο βαθμούς Κελσίου και εδώ έχει σαράντα. Θα τους δούμε και στις προπονήσεις και σε άλλα φιλικά παιχνίδια».

Βγάλατε τα συμπεράσματα σας για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές;

«Όχι ακόμη. Τα παιδιά έχουν κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, δεν είναι έτοιμοι και χρειάζονται λίγο χρόνο να προσαρμοστούν, να συνέλθουν. Ακόμη και το ότι έφυγαν από την πατρίδα τους που είχε δύο βαθμούς Κελσίου και εδώ έχει σαράντα είναι ένα στοιχείο που πρέπει να μετρήσουμε και να μην είμαστε αυστηροί. Θα τους δούμε και στις προπονήσεις και σε άλλα φιλικά παιχνίδια».

Ένα σχόλιο για τον Λούκας Φαβάλι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού.

«Ο Φαβάλι είναι ένας ποδοσφαιριστής καταξιωμένος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχει έρθει μικρός στην Ελλάδα και ήταν μια επιλογή από εμάς διότι πιστεύουμε πως μπορεί να μας δώσει στο επιθετικό κομμάτι πολλά πράγματα».

Το βίντεο της συνέντευξης στο panaitolikos1926.gr

Last modified onΠέμπτη, 09 Αύγουστος 2012 02:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep