Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία 2-2 στην Ξάνθη

Ισοπαλία με 2-2 για τον Εθνικό Γαζώρου στην Ξάνθη. Ισοπαλία με 2-2 για τον Εθνικό Γαζώρου στην Ξάνθη.

Ο Εθνικός Γαζώρου πήρε φιλική ισοπαλία στην Ξάνθη παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Με δύο γκολ στα τελευταία 15 λεπτά του φιλικού ο Εθνικός Γαζώρου πήρε την ισοπαλία στην Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο σημείωσαν ένα γκολ στο 25ο λεπτό με τον Αλντιπαρμακόφσκι έπειτα από ωραίο συνδυασμό, ενώ είχαν και ένα δοκάρι με δυνατό μακρινό σουτ του Μάνταλου στο 28ο λεπτό.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε το 2-0 από σέντρα του Δήμου Μπαξεβανίδη και κεφαλιά του Βασιλακάκη.

Η αντεπίθεση του Εθνικού Γαζώρου ξεκίνησε με ωραίο μακρινό σουτ του Ζεγκερίδη που έκανε το 2-1 στο 75ο λεπτό, ενώ ο Χαριτίδης στο 88ο λεπτό με σέντρα σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του Γαζώρου.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτα, Γκατσολάρι, Ντάνι, Μάνταλος, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Αλτιπαρμακόφσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λυμπερόπουλος, Κούτεβ, Τορομανίδης, Τσαμούρης, Γκλέισον, Τριάδης, Ονουάτσι, Βάλλας, Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Αποστολίδης, Μερεσιώτης, Κατσαβάκης, Καπίας, Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Μπεκιάρης, Σαββίδης, Κρυστάλλης, Μαχαιρούδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βαλσαμάκης, Ζυγκερίδης, Χαριτίδης, Κοσμίδης, Κουκούτσης, Παλάσκας, Κουκόλης, Καρυπίδης, Κωνσταντινίδης, Αγγελακάς.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep