Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτο γκολ Ογκουνσότο

Η Αναγέννηση Επανομής επικράτησε 4-2 της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ με τον Ογκουνσότο να βρίσκει δίχτυα.

Νικηφόρα συνέχισε στα τεστ προετοιμασίας η Αναγέννηση Επανομής, κερδίζοντας με 4-2 τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ στην Κουτσούφλιανη. Για τους πράσινους άνοιξε το σκορ στο 15΄ (όπως και με τον Μακεδονικό) ο Σάκης Τέλλος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, ενώ στο 25΄ μετά από ωραίο συνδυασμό των Δραγανίδη και Ογκουνσότο, ο Βασίλης Μπαλασάς πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη. Στο 40΄ η Αναγέννηση έκανε τρία τα τέρματά της με δράστη το Νιγηριανό Πάτρικ Ογκουνσότο (πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Ταχματζίδη), ενώ στο 56΄ ο νεαρός Πέτρος Λένος πέτυχε το τέταρτο γκολ για την Επανομή.

Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Μοράν, Φωτιάς, Τέλλος, Κουκουλέκης, Δραγανίδης, Μπαλασάς, Κυζιρίδης, Ταχματζίδης, Ογκουνσότο. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Μαλαμής, Λαμπερνάκης, Λεκάκης, Παπατζίκος, Μίξιος, Κουλίδης, Ντέντας, Τσιρλίδης, Λένος, Αντωνιάδης, Σαλούκας, Μαρμαράς, Λαγογιάννης.

Την Τρίτη με Καλλιθέα

Ο Γαλτσίδης προφύλαξε τους Σαμουηλίδη, Ταταρίδη, Κεφάλα και Σπανό, που έχουν μικροενοχλήσεις, ενώ θα υπάρξει αλλαγή στα φιλικά, αφού το νέο τεστ θα δοθεί την Τρίτη με αντίπαλο την Καλλιθέα. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα και θα είναι το πιο δυνατό τεστ στην ως τώρα προετοιμασία, ενώ ματαιώνεται το φιλικό με τον Παναιτωλικό (είχε προγραμματιστεί για τις 11/8). Μεταγραφικά δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εξελίξεις.

Last modified onΣάββατο, 04 Αύγουστος 2012 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep