Στήριξη σε Θεοδωρίδη

Ανακοίνωση του Ηρακλή για τον Ηλία Θεοδωρίδη. Ανακοίνωση του Ηρακλή για τον Ηλία Θεοδωρίδη.

Ο Τομ Παπαδόπουλος μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στον Ηλία Θεοδωρίδη και ξεκαθαρίζει πως από κοινού είναι έτοιμοι να προσφέρουν για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. 

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής στηρίζει τον Ηλία Θεοδωρίδη και τον θεωρεί απόλυτο σύμμαχο της προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων. Μάλιστα στο κείμενο έχουν «κατατεθεί» οι απόψεις του Τομ Παπαδόπουλου, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να μιλά για τη μέχρι τώρα προσφορά του Θεοδωρίδη, αλλά και την θέληση του από κοινού να οδηγήσουν τον Ηρακλή στον στόχο του. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αθανάσιος (Τομ) Παπαδόπουλος αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι ο κύριος Ηλίας Θεοδωρίδης χαίρει της εκτίμησης και εμπιστοσύνης του.

  • Ο κ. Παπαδόπουλος εκτιμά όλο αυτόν τον καιρό τη συνδρομή και βοήθεια του κυρίου Θεοδωρίδη τόσο στον οργανωτικό όσο και στον οικονομικό τομέα.
  • Ο κ. Παπαδόπουλος θεωρεί ότι για το καλό της ομάδας του Ηρακλή η παραμονή του κ. Θεοδωρίδη θα είναι σημαντική για το μέλλον της.
  • Εκτιμάται από τον κ. Παπαδόπουλο η αγάπη και η ολοκληρωτική αφοσίωση του κ. Θεοδωρίδη προς την ομάδα μας.
  • Τον θεωρεί απαραίτητο συνεργάτη και φίλο για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας.

Ο κ. Παπαδόπουλος ελπίζει ότι με το τέλος της συνάντησής του με τον κ. Θεοδωρίδη θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν από κοινού στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της ομάδας μας».

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 01:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep