Θα «μιλήσουν» μαζί

O Tομ Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Θεοδωρίδης αναμένεται να δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου. O Tομ Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Θεοδωρίδης αναμένεται να δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Αναβολή παίρνει η συνέντευξη Τύπου του Ηλία Θεοδωρίδη στον Ηρακλή, αφού θα περιμένει την άφιξη του Τομ Παπαδόπουλου για να «μιλήσουν» μαζί.

Στον προγραμματισμό συνέντευξης Τύπου του διοικητικού παράγοντα του Ηρακλή, Ηλία Θεοδωρίδη, είχαν προχωρήσει οι άνθρωποι του «γηραιού» και μάλιστα είχε οριστικοποιηθεί και η ημέρα που θα μιλούσε. Η επίσημη ενημέρωση ανέφερε μάλιστα πως αυτή η συνέντευξη θα γινόταν την Πέμπτη (21/2 – 13:00) στη Μίκρα.

Αυτό, όμως, τελικά κρίθηκε καλύτερο να μην γίνει και να υπάρξει αναβολή για λίγες ημέρες ώστε να υπάρξει άμεση συνεννόηση και με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες.

Το πιο πιθανό είναι να βρεθούν τελικά και οι δύο τους στο πάνελ με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης, ώστε να κοινοποιήσουν δημόσια όλα όσα θέλουν και να απαντήσουν σε εύλογες απορίες που μπορεί να υπάρχουν από την πλευρά των εκπροσώπων Τύπου των Μέσων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του «γηραιού».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep