Πήρε Παναγιώτου, Ζαφειράκη

Αλέξανδρο Ζαφειράκη και Ανδρέα Παναγιώτου ανακοίνωσε η διοργανώτρια για λογαριασμό του Αήττητου Σπάτων. Αλέξανδρο Ζαφειράκη και Ανδρέα Παναγιώτου ανακοίνωσε η διοργανώτρια για λογαριασμό του Αήττητου Σπάτων.

Από τη Football League ανακοινώθηκαν δύο μεταγραφές του Αήττητου Σπάτων!

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Ζαφειράκη και του Ανδρέα Παναγιώτου για τις οποίες είχατε ενημερωθεί από το FL News ανακοινώθηκαν «παραδόξως» από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας του πρωταθλήματος και, μάλιστα, με την επισήμανση πως θα είναι και στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Πέτρου Δημητρίου. Φυσικά η Football League είναι αρμόδια για το δυναμικό των ομάδων και τους ποδοσφαιριστές τους και έχει την άμεση ενημέρωση, αλλά πιθανότατα ο ρόλος της είναι απλά να ειδοποιεί για την έκδοση δελτίων και να κρατά ίσες αποστάσεις για όλες τις ομάδες!  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ  

«Στο δυναμικό της ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων, ανήκουν εδώ και μια ώρα ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης (14/6/1996) και ο Χάρισον Ανδρέας Παναγιώτου (28/10/1994). Αμφότεροι οι δυο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του Πέτρου Δημητρίου για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Σπάτα».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep