Πίτκας στον Βόλο

Άμεσα κινήθηκε ο Βόλος μετά τον τραυματισμό του Καραγκιολίδη και απέκτησε τον 35χρονο τερματοφύλακα, Βαγγέλη Πίτκα.

Λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φώτη Καραγκιολίδη ο Βόλος κινήθηκε για να βρει τον αντικαταστάτη του. Εξάλλου, στο ρόστερ υπήρχε μόνο ο νεαρός Μπουργάνης. Έτσι, η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να αποκτήσει τον Βαγγέλη Πίτκα που έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας το βράδυ της Πέμπτης (31/01).

Ο Πίτκας είχε φέτος 5 συμμετοχές με τους Μαυραετούς και στη Football League μετρά 148 παρουσίες. Είναι γεννημένος στις 30/07/1983 και έχει ύψος 1μ.88. Στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί την εστία των Λαμίας, Παναιγιαλείου, Απόλλωνα, Πανηλειακού, Παναχαϊκής, Οικονόμου Τσαριτσάνης, Τηλυκράτη, Αναγέννησης Καρδίτσας, Αιολικού, Κιλκισιακού και Νέας Καλλικράτειας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Βαγγέλη Πίτκα, ο οποίος τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος.

Ο Πίτκας ξεκίνησε την καριέρα του στον Κιλκισιακό και ακολούθησαν Αιολικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τηλυκράτης, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Απόλλων, Παναιγιάλειος και Λαμία».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep