«Νίκες ψυχολογίας»

Ο Μάρκος Ντούνης μίλησε για τις νίκες ψυχολογίας που χρειάζεται η ομάδα του Ηρακλή. Ο Μάρκος Ντούνης μίλησε για τις νίκες ψυχολογίας που χρειάζεται η ομάδα του Ηρακλή.

Ο Μάρκος Ντούνης τόνισε πως ο Ηρακλής χρειάζεται νίκες για να αλλάξει η ψυχολογία του, αλλά και να βρεθεί σε πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. 

Την αλλαγή που έχει φέρει η έλευση του Μανουέλ Ρόκα στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή επεσήμανε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΑΟΧ Κισσαμικού στην Κρήτη ο Μάρκος Ντούνης. Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του «γηραιού»:

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά. Ήρθαμε εδώ με σκοπό να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα μας τις τελευταίες αγωνιστικές ήταν πολύ άσχημα αγωνιστικά, είχαμε πάρα πολλές ήττες και η ψυχολογία μας ήταν πολύ χαμηλά. Με τον καινούργιο προπονητή άλλαξε κάπως το σύστημα. Το θέμα είναι η ψυχολογία να αλλάξει, να έρθουν αυτές οι νίκες είναι που θα κάνουν την ψυχολογία του Ηρακλή να αλλάξει. Καταφέραμε να πάρουμε σήμερα το “τρίποντο”, ήταν αρκετά δύσκολο και ήρθε μέσα από μεγάλη “μάχη”. Ελπίζω και στη συνέχεια να ακολουθήσουν κι άλλες νίκες που θα φέρουν τον Ηρακλή πιο ψηλά στη βαθμολογία, γιατί δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep