Αγορές από Ισπανία

O Μανουέλ Ρόκα αναμένεται να πάρει ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του ανάμεσα σε όσους θα αποκτηθούν από τον Ηρακλή και από την ελληνική αγορά. O Μανουέλ Ρόκα αναμένεται να πάρει ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του ανάμεσα σε όσους θα αποκτηθούν από τον Ηρακλή και από την ελληνική αγορά.

Ο Ηρακλής αναμένεται να βάλει στην μηχανή του και ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, οι οποίοι είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα προτείνει ο νέος τεχνικός, Μανουέλ Ρόκα.

Ο Μανουέλ Ρόκα μπορεί να βρίσκεται στην Ισπανία για τις διακοπές των εορτών, αλλά παράλληλα δουλεύει αρκετές ώρες πάνω στο χτίσιμο της ομάδας μέσα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Οι εκκαθαρίσεις που έχουν γίνει στον Ηρακλή και οι αλλαγές στο ρόστερ θα φέρουν νέο αέρα και δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να στηθεί μια ομάδα από την αρχή, αφού η εικόνα και τα αποτελέσματα στις 10 αγωνιστικές της Football League είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά. 

Οι επιλογές από την Ισπανία είναι ανάμεσα σε αυτά που είχαν συζητηθεί από τις δύο πλευρές την ώρα των διαπραγματεύσεων για συνεργασία. Στόχος είναι να υπάρξει άμεση βελτίωση με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις. Φυσικά έχουν ακουστεί ήδη πολλά ονόματα, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αυτή που αναμένεται να βάλει τα περισσότερα χρήματα και παράλληλα να έχει τις μεγαλύτερες αλλαγές από κάθε άλλη της Football League σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. 

Last modified onΔευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep