«Πιστεύω δεν θα τα παρατήσουμε»

Ο Αήττητος Σπάτων προσπάθησε να σταθεί όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Βασίλη Γεωργακόπουλο.

Την πεποίθηση ότι ο Αήττητος Σπάτων δεν θα τα παρατήσει εξέφρασε ο Βασίλης Γεωργακόπουλος μετά την ήττα (6-0) από τον ΠΑΟΚ. Το μέλος του... εναπομείναντος τεχνικού τιμ ανέφερε στην κάμερα του Cosmote Sport:

«Ήταν μία περίεργη ημέρα με την αποχώρηση του κόουτς, του κυρίου Χαραλαμπίδη που έχει να κάνει με το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον κύριο Καγιούλη. Προσπαθήσαμε να σταθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Από κάποιο σημείο και μετά αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να διαχειριστούμε τους τραυματισμούς που προέκυψαν, γιατί την Κυριακή μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας».

Τι κρατά από το παιχνίδι;

«Πιο πολύ για τα νέα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν. Οι εμπειρίες... Καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Άξια βρίσκεται στην πρώτη θέση και πιστεύω ότι θα έχει πορεία και στο Κύπελλο».

Είναι δύσκολο να δώσεις κίνητρο στους παίκτες με όσα έχουν γίνει;

«Μέσα από τέτοιες καταστάσεις οι παίκτες βγαίνουν πιο δυνατοί. Έχουμε μπροστά μας μαραθώνιο και στους αγώνες που απομένουν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια να ανέβει ο Αήττητος από τις τοπικές στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι ό,τι καλύτερο. Πιστεύω δεν θα τα παρατήσουμε».

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 20:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep