Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προπονήθηκε ο Ζεκίνια

Ο Ζοσέ Ζεκίνια επέστρεψε στην Λάρισα και το πρωί της Δευτέρα 23 Ιουλίου έκανε την πρώτη του προπόνηση για την φετινή σεζόν με την ΑΕΛ.΄ Ο Ζοσέ Ζεκίνια επέστρεψε στην Λάρισα και το πρωί της Δευτέρα 23 Ιουλίου έκανε την πρώτη του προπόνηση για την φετινή σεζόν με την ΑΕΛ.΄

Ο Μιχάλης Ζιώγας από την Δευτέρα 23 Ιουλίου είχε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στη διάθεση του, αφού ο Ζοζέ Ζεκίνια επέστρεψε στη Λάρισα και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Ο Ζοσέ Ζεκίνια επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Λάρισα και από την Δευτέρα 23 Ιουλίου τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Μιχάλη Ζιώγα. Ο 25χρονος επιθετικός είναι από τα σημαντικά όπλα που έχει στη διάθεση του ο Ελληνας τεχνικός για την φετινή σεζόν και στις τελευταίες αγωνιστικές έδειξε πως μπορεί να λειτουργήσει με την ομάδα και να δώσει ποιότητα στην επίθεση και λύση στο γκολ. Σε 19 ματς πέρσι σημείωσε 6 γκολ.

Στα μεταγραφικά θέματα δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει η ομάδα για τη Σαμαρίνα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep