«Παίξαμε πολύ έξυπνα»

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Μιρσάντ Γιονούζ μίλησε για τον έξυπνο τρόπο που έπαιξε η ομάδα του και πήρε τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη. Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Μιρσάντ Γιονούζ μίλησε για τον έξυπνο τρόπο που έπαιξε η ομάδα του και πήρε τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη.

Ο Μιρσάντ Γιονούζ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και τη νίκη που πήραν. 

Στις δύο νίκες που έβγαλαν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας τον Αιγινιακό στάθηκε ο Μιρσάντ Γιονούζ και τόνισε πως αυτό κάνει συναρπαστικό το πρωτάθλημα της Football League. Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Πιερίας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη: 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά επειδή ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Παίξαμε πολύ έξυπνα, βάλαμε ένα εύκολο γκολ αφού στο ποδόσφαιρο γίνονται και τέτοια λάθη. Είναι σημαντικό πως όλοι τα έδωσαν όλα σε αυτή την αναμέτρηση, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, εκείνοι που έμειναν στον πάγκο, αλλά και όσοι ήταν στην εξέδρα ζούσαν αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να υπάρχει αυτή η ένωση. Πριν από 20 ημέρες αυτή η ομάδα ήταν στην ουρά της βαθμολογίας, αλλά στο ποδόσφαιρο αρκούν δύο νίκες για να ανέβεις και αυτό κάνει πιο ωραίο το πρωτάθλημα της Football League.  

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την τύχη να βάλουμε γκολ παρότι ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος. Στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε τους χώρους, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε το σκορ. Το 1-0 για εμάς σημαίνει πολλά, είναι οι τρεις βαθμοί, η ομάδα πηγαίνει μπροστά και έτσι μπορούμε να παλέψουμε και για άλλους βαθμούς. Είναι η πρώτη νίκη στην έδρα μας και έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και μετά από αυτό θα δούμε πού θα βρισκόμαστε. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Εργοτέλη στη συνέχεια και πιστεύω πως έχει την ποιότητα που πρέπει για να πάει μπροστά».

Μεταγραφές θα γίνουν τον χειμώνα;  

«Θα κάνουμε λίγες και καλές μεταγραφές. Θα πάρουμε κάποιους ποδοσφαιριστές για να δυναμώσει το ρόστερ και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια με τον κόσμο μαζί, αφού είναι όμορφο να βλέπεις κόσμο στις εξέδρες που στηρίζει αυτή την προσπάθεια».  

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep