Ελπίδες για Κλέιτον

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σίλβα Κλέιτον στον Ηρακλή. Συγχαρητήρια στο τμήμα μπάσκετ.

Κρίσιμη ημέρα σε ό,τι αφορά στον Σίλβα Κλέιτον και την ετοιμότητά του εν όψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας ήταν η Πέμπτη (13/12) στον Ηρακλή. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και θα δοκιμάσει και στην προπόνηση της Παρασκευής (14/12), ώστε να διαπιστωθεί αν θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/12) απέναντι στους Μαυραετούς.

Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ομάδα μπάσκετ, η οποία με τη νίκη σε βάρος του Ιωνικού πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2. Όπως ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής, συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ για την χθεσινή σπουδαία και σημαντική νίκη στο Ιβανώφειο. Μια νίκη, που την φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Άπαντες, θαυμάσαμε το πάθος, την θέληση για νίκη ακόμα και όταν οι συνθήκες έδειχναν να είναι κόντρα στην προσπάθεια της ομάδας και μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που μόνο οι οπαδοί του Ηρακλή μπορούν να δημιουργήσουν.

Ευχόμαστε ολόψυχα αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο πάθος, έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την επιστροφή του Ηρακλή στην Α1 κατηγορία. Και είναι βέβαιο ότι μέσα από τέτοιες εμφανίσεις ο στόχος θα επιτευχθεί».

Last modified onΠέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep