Οριστικά εκτός ο Κλέιτον

Χωρίς πολλά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/12) με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Χωρίς πολλά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/12) με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Χωρίς τον Σίλβα Κλέιτον κάνει τα σχέδια του ο προπονητής του Ηρακλή, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/12) με τον Καραϊσκάκη Άρτας. 

Η αναμέτρηση της Κυριακής (9/12) με τον Καραϊσκάκη Άρτας είναι ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον Ηρακλή, ο οποίος πρέπει να καλύψει τα στραβοπατήματα της αρχής και να δείξει πως μπαίνει σε έναν δρόμο σταθερότητας. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει τελικά στα πλάνα του τον Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα μείνει εκτός. Παράλληλα σε κατάσταση θεραπείας βρίσκεται και ο Πέτρος Κανακούδης που χρειάζεται χρόνο για να επιστρέψει στις προπονήσεις και κατά συνέπεια και στις υποχρεώσεις του Ηρακλή.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δούλεψαν το πρωί της Παρασκευής (7/12) σε θέματα τακτικής και το επόμενο ραντεβού τους είναι για το Σάββατο (8/12) το πρωί και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep