«Πρώτο φαβορί ο Βόλος»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχρισε πρώτο φαβορί τον Βόλο για την άνοδο.

Ως την ομάδα που κάνει τη διαφορά στη Football League χαρακτήρισε τον Βόλο ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο πρώην προπονητής του Αήττητου Σπάτων μίλησε στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη της ανόδου, τονίζοντας ότι η ομάδα της Μαγνησίας είναι το πρώτο φαβορί. Συγκεκριμένα, είπε:

«Θεωρώ ότι ο Ηρακλής μπορεί να προλάβει την πρώτη, δεύτερη θέση. Ο Απόλλων Λάρισας δεν θα αντέξει. Μακάρι να μην ξεφουσκώσει, αλλά νομίζω ότι δεν θα αντέξει. Θα είναι για μένα μεγάλη έκπληξη αν αντέξει.

Πιστεύω ότι πρώτο φαβορί είναι ο Βόλος. Τον έχω δει σε παιχνίδια και μου αρέσει πάρα πολύ. Τον είδα στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Είναι μία ομάδα που παίρνει παιχνίδια στο τέλος. Όπως απέναντι σε Σπάρτη, Τρίκαλα που δεν είναι δυνατά. Και όταν μία ομάδα σ' αυτή την κατηγορία παίρνει παιχνίδια στο τέλος, κάνει τη διαφορά.

Ο Βόλος, ο Ηρακλής, η Κέρκυρα, θέλω να ελπίζω ο Εργοτέλης και δεν ξέρω αν αντέξει ο Πλατανιάς. Είναι μια ομάδα που αντιμετώπισα και δεν ξέρω αν έχει το βάθος».

Last modified onΠέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep