Η χειρότερη εκκίνηση...

Ο Αιγινιακός έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στη σύντομη ιστορία του στη Football League. 6,5 μήνες μακριά από τη νίκη...

Συγκάτοικο τον ΑΟ Τρίκαλα στον πάτο της βαθμολογίας έχει ο Αιγινιακός. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας στην 5η συμμετοχή της στη Football League, όχι μόνο διαθέτει τη χειρότερη άμυνα (18 τέρματα παθητικό), αλλά οι 3 πόντοι συνιστούν αρνητικό ρεκόρ για την ίδια.

Το χειρότερο ξεκίνημα του Αιγινιακού στο πρωτάθλημα ήταν τη σεζόν 2016-17, οπότε σε επτά ματς είχε μαζέψει πέντε βαθμούς, ενώ ξεπέρασε αυτό και της χειρότερης άμυνας στις επτά πρώτες στροφές. Την περσινή χρονιά είχε 16 γκολ παθητικό και φέτος έχει δύο τη μπάλα στα δίχτυα του 18. Όσο για την τελευταία νίκη σε επίσημο παιχνίδι; Αυτή σημειώθηκε πριν από 6,5 μήνες (16 Μαΐου) απέναντι στην Καλλιθέα με 2-0.

Γκολ οι Έππας - Κουμάντο

Η Κ19, πάντως, κατάφερε την Κυριακή (02/12) να πανηγυρίσει μία νίκη με 2-1 σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου. Σκόρερ για τους Πιερείς ήταν οι Έππας, Κουμάντο. Χρόνο συμμετοχής πήραν μεταξύ άλλων οι Γιαλαμούδης, Σωτηριάδης, Μ. Τοπαλίδης.

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep